2017 kore dizileri Kore Dizileri 2016: Kolaj yapmıştım, buradan da göz atabilirsiniz, sıra geldi 2017'ye. Uzun uzun yazmakta...

Kore Dizisi 2017 | Kolaj

/
28 Comments
2017 kdrama
2017 kore dizileri

2017 en iyi kore dizileri

Kore Dizileri 2016: Kolaj yapmıştım, buradan da göz atabilirsiniz, sıra geldi 2017'ye. Uzun uzun yazmaktansa kısaca değineyim istedim. Şu ana kadar izlediğim 2017 yapımı diziler ve yorumlarım:


my secret romance kore dizisi

MY SECRET ROMANCE

Oh My Venüs'teki boksör Sung Hoon'a Lee Yoo Mi eşlik ediyor. Sung Hoon, zengin, doyumsuz bir genç. Etrafında bir sürü kız olsa da hiçbirinden etkilenmez. Lee Yoo Mi ile karşılaşmaları hem komik hem de çok başka ama tek gecelik. İkili tekrar üç yıl sonra bir araya gelir. Bu sefer Sung Hoon, başarılı bir patron iken Lee Yoo Mi şirketinde beslenme uzmanıdır. Tatlı, sert atışmalarla ilerleyen, romantik komedi, çerezlik. 

defendant kore dizisi

DEFENDANT

Favorilerim arasına girecek diye başladığım diziydi. Çünkü Heal me Kill me ile oyunculuğunu beğendiğim Ji Sung başrolde. Polisiye, hukuk türünde dizide Ji Sung, evli, mutlu, çocuklu, mesleğinin gerektirdiklerini adil şekilde yerine getiren bir savcı dolayısıyla düşmanı çok. Birbirinden tamamen farklı -iyi, kötü- karakterlerdeki tek yumurta ikizlerinden biri işlediği suç yüzünden diğer başarılı olan kardeşini acımasızca öldürür ve yerine geçer. Durumu fark eden Ji Sung ispatlamak için uğraşır, eline geçen delilleri sunacakken olur olmaz şeyler başına gelir, çünkü suçlu ondan bir adım önde ve güçlüdür. Ji Sung tam hedefini gerçekleştirecekken başına öyle olaylar gelir ki bir anda kendini hapiste bulur. Üstelik hafızasını kaybetmiş, eşini ve çocuğunu öldürmekle suçlanır. Heyecanla izlediğim, güzel bir diziydi, tavsiyemdir.

strong woman do bong soon kore dizisi

STRONG WOMAN DO BONG SOON

Oh My Ghost dizisi ile tanıdığım Park Bo Young ve High Society'den sempatik aktör Park Hyung Shik başrollerde yer aldığı gülmekten kırıldığım eğlenceli bir dizi. Park Bo Young, olağanüstü bir güce sahip, genetik. Park Hyung, zengin, iş adamı, sürekli tehditler alır. Park Bo Young'un gücünü fark eder ve onu koruması olarak işe alır. Kafa dağıtmak istiyorsanız, şimdiden iyi seyirler.

chief kim kore dizisi

CHIEF KIM

Kim Sung Ryon dizilerini kaçırmıyorum, seviyorum da ama bu dizi biraz vasattı. Mesleğinin iyisi, muhasebeden anlayan, hiç açık vermeyen biri ama üçkağıtçı. Sürekli göz altına alınıyor, serbest bırakılıyor. Amacı bir an önce zengin olmak, bunun için de ünlü bir şirketi gözüne kestiriyor, Cv'si yetersiz olsa da ikna kabiliyetiyle işi alıyor, şirkete kapak atıyor. Şirkette başına gelen olaylar doğrultusunda istemeden verdiği  tepkilerle dikkat çekiyor hatta çalışanların gözünde kahramanlaşıyor. Güçlülerin karşısında güçsüzlerin haklarını savunmaya çalışıyor ama hiç de kolay değil çünkü kendisi çok da masum değil! Böyle bir dizi, beklentinizi yüksek tutmadan izlerseniz keyif alacağınızı düşünüyorum.

queen of ring kore dizisi

QUEEN OF RING

6 bölümden oluşan bir mini dizi, eğlenceli! Çok sevilen ama benim çok da sevmediğim, Splash Splash Love mini dizisinin oyunculardan Kim Seul Gi ve Ahn Hyo Seop yer alıyor. Kim Seul Gi, çirkin, ezik ama başarılı, çalışkan bir kız. Ahn Hyo Seop da çok yakışıklı ve başarılı bir üniversite öğrencisi. Kim Seul Gi'nin aile yadigarı bir yüzüğü vardır, bu yüzüğü sevdiği kişi taktığında sevdiğine  hayalindeki kız gibi görünür. Bu tılsımlı yüzük sayesinde en yakışıklı çocuk ile birlikte olsa da gerçekler bir şekilde ortaya çıkar... izlenilesi. 

introvert boss kore dizisi

INTROVERT BOSS - MY SHY BOSS

Dizinin giriş kısımı beni çok heyecanlandırmıştı, "ghost opera" repliğini görünce ama nerede, tam çerezlik bir dizi. Kafa dağıtmak istiyorsanız birebir. Yine de ilk bölüm gerçekten enteresandı, intihar ile başlıyor, intikam almak için yola giriliyor ama mutlu son ile bitiyor.

tomorrow with you kore dizisi


TOMORROW WITH YOU

Shin Min Ah ve Lee Je Hoon ikilisinin yer aldığı fantastik bir yapım. Zaman yolculuğu üzerine ilerleyen kurguda oyunculuğuna ve kendisine hayran olduğum Shin Min Ah'ın olması beni heyecanlandırmıştı ama maalesef! İkilinin uyumu fena olmasa da tempo çok düşüktü dizide. Olaylar çok yavaş ilerledi, zamanlar arasında geçişler çok sönük kalmıştı, finali dahi merak etmedim ve bıraktığım bir diziydi. Herkesin seveceğini düşünmüyorum, oyuncular iyi diye izlerseniz belki.

missing nine kore dizisi


MISSING NINE

Aksiyon sever ben için biraz Lost'u anımsatsa da alakası olmayan bir dizi. Detayları için buradaki yayınıma göz atabilirsiniz.


İzledikleriniz varsa hem fikir miyiz?

Sizin tavsiye edeceğiniz 2017 dizileri neler?



my shy boss - introvert boss kore dizisi 2017
introvert boss




BENZER YAYINLAR

28 yorum:

  1. Hiç anlam Kore dizilerinden ama sayende öğreniyorum 😊bu arada hoşgeldin 😊 sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler sessiz kaldım =) bi dene beğenirsin belki ;)

      Sil
  2. Defandant , bu yılın favorisi benim için , jisung müthiş bir oyunculuk çıkarmış ^^ bütün dizi jisungum yapmaz diyerek geçti :D
    Mising 9 da yeni başladım güzel gidiyor arada mantık hataları var ama çok sardı beni :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ji Sung efsane yaa her dizide şaşırtıyor beni Saliha'cım ;)
      Mantık hatası diye bakınca oh oooo, o zaman eğlenemiyorum, es geçiyorum, aksiyon, tempo, duygu diye ilerliyorum =))

      Sil
  3. Kore dizisi söz konusu olunca ben hiç güncel takip edemiyorum bunları. Hep en az bir sene sonradan geliyorum ama bu yıl güncel olarak bu listeden Defendant'ı ve bir de Voice'ı izledim. Voice'da yine gizem/polisiye türünde bir diziydi. Defendant'ı çok ama çok beğenmeme rağmen Voice çoğu yerde beni çileden çıkarak sahneler barındırıyordu. Mantıksız gelen çok yer oldu bir de. Defendant'ın öneri yazısını bile yazdım :D Listende izlemek istediğim diziler de var ama bazılarını izlemekten yazını okuduktan sonra vazgeçtim mesala Tomorrow With You. Strong Woman ise hala listemde, büyük ihtimalle finallerden sonra ramazanda rahat rahat izleyeceğim onu :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözde'cim her diziye bi bakıyorum, nasıl ilerleyeceğini az biraz tahmin edince bi kısmını bırakıyorum bi kısmına oyunculuk deyip şans veriyorum bi kısmının şebek halleri hoşuma gidiyor, gülümsetiyorsa devam ediyorum ama Defendant gibi sağlam yapımlarda da vay be diyerek izliyorum işte =))
      Voice'de benim kore'nin johnny deep'i diye tanımladığım oynuyor, izleyecektim ama şu ara pek iyi yapımlarda yer almadı, tutulmuyor dizileri nedense :P
      Tomorrow with you sevenler de var ben hayret ediyorum =))
      Strong Woman Do Bong'u izlerken keyif alıyorum, eğlendiriyor beni, ramazan için ideal =)))

      Sil
  4. Kore filmlerini çok seviyorum ama dizilerine bir türlü başlayamadım:)
    Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de filmlerini pek sevmiyorum, en iyilerini izliyorum sadece örgü çantam, sevgiler saygılar ;)

      Sil
  5. Hadi Korecilerin gözü aydin 😊

    YanıtlaSil
  6. Ben de hiç anlamıyorum Kore dizilerinden ama bizim yeğenler çok severek takip ediyorlar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi başlayınca gerisi geliyor daha mutlu yaşam =)))

      Sil
  7. şu aralar keyifli bir tane bulsam hemen izlerim ama Descent of the sun gibi bir şey isterim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öylesine denk düşmedim henüz ama Strong Woman Do Bong Soon izlerken eğleniyorum Eylemcan, bulursan bana da haber et =)) Goblin izledin mi?

      Sil
    2. Goblin izledik SAlıncak'la , o çok sevdi , ben durgun buldum :(

      Sil
  8. Tomorrowland with you'nun finalini izlemedin mi? Katil fotoğraftakilerden hangisi diye merak etmiştim biliyorsun.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Missing 9 değil miydi o Zülal'cim? İzledim =))) Senin tahmin ettiğin değil =)) Katil: Choi Tae Ho ~Choi Tae Joon =))

      Sil
    2. Doğru Missing 9, minik ekrandan okuyunca gözüm kaymış. Filme gidip Choi Tae Ho'ya da baktım. :)) Cidden merak etmiştim :)

      Sil
    3. =)) artık biliyorsun zülalcim ;)

      Sil
  9. strong woman'ı seçtim tımıms :)

    YanıtlaSil
  10. Ben de bu ara hayal kırıklığı yaşıyordum. Paylastığın diziler ile ilgili ben de senin gibi düşünüyorum. Şimdi Chicago Typwriter sardı, ciddi ciddi seviyorum ya 😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa çok merak ediyorum izlemedim henüz bi o bi de man to man var suruyashi =))

      Sil
  11. Bu postuna yorum yapmışım gibi hatırlıyorum, yapmamış mıyım? :O İçlerinden hiçbirini izlememişim, artık ilerleyen yıllarda izlerim, güncele yetişemiyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumları denetime aldım, saçma sapan şeyler gelince salıncak =))
      Ahahah kıyamam yaa şu okul dönemi bitsin de gerisi kolay ;)

      Sil
  12. bi de "blood" ne güzeldi yaaa özledim onu da :)

    YanıtlaSil
  13. Strong Woman Do Bong Soon'u çok sevdim.Queen of the Ring'i de öyle.Defendant'a başladım ama beklemeye aldım şimdilik :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım! Eksik etmeyiniz...
Kitap yorumlarım ve fotograflarım için instagram adresim @bookandcoffe__ beklerim!

Teşekkürler, sevgiler...