herkese benden bir çay, gelsin!!!! Merhabalar... Uzun bir ara verdim sanki, ne dersiniz? Ramazanın son iki haftasından bu yana &q...

Fenomen'in Başına Gelenler

/
68 Comments

tea time
herkese benden bir çay, gelsin!!!!

Merhabalar...

Uzun bir ara verdim sanki, ne dersiniz? Ramazanın son iki haftasından bu yana "baba evine gidiyorum" dedim, arada tariflerle "ce eee" yaptım sonra da "vııııın". Artık sıcak ve nemli İstanbul'a, evime döndüm. Sıcaklardan mıdır, nedir bilmiyorum, kronik baş ağrısı da mevcut. Gelir gelmez temizlik faslı derken iki gün de öyle geçti. Ve nihayet pc başına geçebildim, bloga yayın yazmaya oturabildim. "Geç olsun,  güç olmasın" denir ama ikisine örnek aranıyorsa, buyurun size canlı örnek =)

Tatil sezonu da başladı, sanırım kimsecikler kalmadı, bloggerlardan ses yokmuş, öyle duyumlar aldım. Yayınlar azalmış, yorumlar azalmış, istikrarlı devam edenlerin sayısı ise bir hayli azmış, yaaa... -dedikodu yapmadan da olmazdı =)- 

Bendeniz de sadece instagram adresimde aktif oldum diyebilirim. Ne bloga bakabildim ne de blog gezebildim hatta maillerime bile bakmaya fırsatım olmadı. Sadece okuduğum kitapları ve kitap yorumlarımı paylaşabildim. Buradan ve buradan ulaşabilirsiniz. 

?! Bir de şunu haber vereyim >>> instagramda sevgili Derya'cım bir etkinlik başlattı, blog keşif etkinliği, takipleşiyoruz, buraya göz atabilirsiniz, katılabilirsiniz. ?!

Günler o kadar yoğun geçti ki... Eşim de bayramda gelince, telaş katlandı, ikramlar hazırlandı. Çok kalabalık bir aile değiliz babam tek çocuk, annemin de bir erkek kardeşi var, dayımın da bir oğlu var. Bu çekirdek kadro bir araya gelince, babamın olmazsa olmazı, mangal partisini yapmadan edemiyoruz.
mangal başlasın!

şiş köfte kebap
geldi şiş köfteler

dürüm çeşitleri
şiş köfte dürüm nasıl yapılır? =)

çay keyfi
mangalı taçlandırlamak lazım sırada: ÇAY

Mangal partisi iyi hoştu ama bir de kiraz toplama serüveni ..? Kiraz bahçemiz var, toplaması da bize düştü, mirasımla yakinen tanışmış oldum. Ne zordu toplamak yahu! Sıcakta bir de of offff.... Babam damadına kıyamadı götürmedi, ihale bize kaldı. Bir ton civarı topladık, bitti, gitti şükür ki.

Gül kenti: Güneykent
Köyümüz: Güneykent Kasabası

rüzgar gülü
etrafı rüzgar gülleri ile donatılmış

kus yavasi
Kiraz ağacının dalında kuş yuvası

kiraz mevsimi
kiraz, bir dalda iki kiraz....

Antalya'ya gitmeyi çok istiyorduk, özellikle Expo 2016 için biletler varken değerlendirmek istedik ama nasip olmadı.  -sanırım pek de cazip değilmiş, bir nebze de olsa rahatladım- Vakitsizlikten yakınıyorum düşünün! Dağınık ile rollerimi değişiyoruz nedir? =)))

Tüm bu yoğunluğa inat pasaport işlemlerimi de hallettim, 10 yıllık oldu. Bakalım doldurmak nasip olacak mı? =) 

Paso şımartıldığımız günlerde kardeşimle kitap siparişi de verdik, babamızın jesti. Ama Feno'nun şansına seri temin edilemedi, stokta yoktu, ne üzüldüm ne... Kendimi verdim kozmetiğe! Evet evet,
yanlış duymadınız! Bayram indirimi dedim, bir hayli ürün aldım. 

yves rocher duş jeli
zeytinyağlı duş jeli, babama özel aldım.

paso yves rocher'a dadanmış gibi gözükebilirim ama watsons'tan hiç bahsetmeyeyim =)

yves rocher shampoo
bu da hediyesi ;)

Annemle erzak torbası diktik, onu da sizinle en kısa zamanda paylaşırım. Torbaların içini de valizimi de doldurdum ve geldim.

Sanırım genel ruh halimi, yaşadıklarımı rapor ettim. Bende durumlar böyleydi. Görüşmeyeli sizlerin keyfi nasıl? Merak ettim, ses verin! Kimler blog dünyasında yerini koruyor görelim, gezelim ki ;)

Sevgiler...








BENZER YAYINLAR

68 yorum:

  1. Oh oh oh Fenomen hatun! Bayram Party olmuş bu. Harikasın ❤

    YanıtlaSil
  2. öyle oldu emine, teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
  3. Hoş geldin feno

    YanıtlaSil
  4. Ya ben de bir tek benim blogum ıssız sanıyordum. ben yazmaya devam ediyorum ama yazılarımın görüntülenme ve yorum alma sayısı o kadar düştü ki kimse okumuyor diye içimden pek yazmak gelmiyor. Geçen seneye baktım. Bu kadar takipçim olmamasına rağmen durumum daha iyiymiş. Sanırım bu sene herkes tatile gitti.

    Ben de haftaya taşınıyorum. Bu aralar ev toplamakla geçiyor günüm :-( Sen işlerini bitirmişsin, benim yeni başlıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyorum ki şule, herkes sıcak veya tatili bahane ediyor ya bakalım =) Aman sağlıklı olsun da herkes, gerisi mühim değil ;) Daha gezmelere başlayamadım, telafi edicem inş ;)

      Ayyy kolay gelsin, ne zordur taşınmak yaa, toparlanması yerleşmesi of offf, Allah yardımcın olsun ;)

      Sil
  5. Benim de istikrarim azaldı. Ama olsun burayı okumak da çok zevkli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deme öyle dur yağmur tozu daha karpuz kescez =))) Teşekkür ediyorum canım, yakındır sendeyim, sen hazırlıklara başla :D

      Sil
  6. Huhuu ne çok şey yapılmış... Ben epeyce uzak kaldım buralardan... Yeni yeni bakabiliyorum bloglara, bloguma... Sen çok ara vermiş sayılmazsın;) Blogunun görünümü de güzel olmuş;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim perseophone, ne zaman döndüm desem bir şeyler oluyor, blogdan uzaklaşıyorum, hayırlısı bakalım ;)

      Sil
  7. Ben de aktif olamıyorum :( İnternetsiz çok zor , şimdi zar zor internet çeken bir yer buldum ve saatlerdir blog okuyorum . Isparta da şu sıralar galiba herkes kiraz , elma toplamaya gitmiş pek sessizdi etraf .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle ya saliha, iş çoktu, bayrama denk geldi bir de =))) Görüşürüz canım, öpüyorum :D

      Sil
  8. Caniim çok tesekkür ederim beni de unutmadigin için. Kiraz bahçenize gönüllü isçi olarak gelebilirim en sevdigim meyvwlerden.😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Unutur muyum seni deryacım! faydası olursa ne ala ;)
      Ahaha seneye haber salarım o zaman beklerim =))

      Sil
  9. Fotoğraflarınız o kadar güzel ki! Özellikle de o semaverli olana bayıldım ! :)

    YanıtlaSil
  10. Şekercim özledik seni. İnstagram da olmasa seni görebilene aşk olsun.
    Bayram syran derken telaşlı günler bitti. Kimsecikler yok cafe sinek avlıyor. Ama ben her sabah inatla açıyorum. Gece de geç saatlere kadar açık tutuyorum. Buralar serin ya hani bir gelen olur da iki lafın belini kırarız diye.
    Durum bundan ibaret özledik özledik valllaa sevgiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle oldu tigriscim ve hala öyle devam ettim, malum gündem, pcye elim varmadı, paso tv karşısındaydım =(((

      Ayy gelirim ben o kafeye bi soluklanırım inş ;)

      Sil
    2. Ama benim canım Tigrisimm deme öyle, ben geliyorum hep seninle Cafeye 😄💕💕

      Sil
    3. Ama benim canım Tigrisimm deme öyle, ben geliyorum hep seninle Cafeye 😄💕💕

      Sil
  11. Ben de bir varım Bir yokum gibi ;) ama yoklamada beni de sayın ;) kirazı yemesi iyi de toplaması zor dimi ;( Allah emekçilerin çiftçilerin yardımcısı olsun o sıcaklarda. Ohhh indirimden bayram alışverişi güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hem de nasıl deniz yaa, sıcak bir taraftan bir de ben hep ağaç tepelerinde fenaydı ama oruç zamanına denk düşmediğine sevindim ;)
      Amin diyorum!!!!
      Çok teşekkür ediyorum, öpüyorum :D

      Sil
  12. Ne güzel yaa şöyle bir tatil istiyorum bende sevdicekle ilerde nasip olur inşallah :))
    Allah mutluluğunuzu bozmasın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin inş nesli, gönlüne göre olur her şey ;)
      Hepimizin inş, çok teşekkür ediyorum =))

      Sil
  13. Tatile gidemesende sıcaklardan mıdır bilinmez yazmakta zorlanıyorum . Hoşgeldin de beni çaya davet etmemişsin :(( Ben davetsiz de gelirim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nilüfeeerrr sen ev sahibisin ne davetiyesi yahu =)))
      ayy sorma tam hevesle oh yayını hazırladım, blog gezeceğim akşama dedim, fake darbe =(((

      Sil
  14. Fotoğraflara yine bayıldım :))

    YanıtlaSil
  15. Hoşgeldin Fenomen:) Tatilin bereketli geçmiş. Üretim full. Döndüğüne sevindim. Günü gelen film yazıları olmasa bayrağı indireceğim neredeyse. Silkelenip kurtulmak lazım su ölü toprağından. Dün ve bugün ayrı bir kötü geçiyor zaten... Görüşmek uzere:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. üretim ful iyi çalıştım zülal =))
      Sorma yaa hevesleniyorum, pcyi açıyorum blog gezicem aman Allah'ım olaya bak, Allah daha da beterinden saklasın =(((

      Sil
  16. Fenommm hoşgeldin =) özledik tabii seni. Ohh ohh ne güzel bayram olmuş 1-2 kilo dalından kiraz, bize de yolla biraz. Ayy tekerleme gibi olmuş =). Derya'ya da bakıcam takipleşelim tabii. Aslında sıcak falan değil bahane fenomm bu olaylar herkesin kalemini kırdı bence. En azından benim sebeplerim böyle =( kısaca halet-i ruhuye bilmem anlatabildim mi? Memleket gibiyiz yani darmadağın =( Sevgilerimle ♥♥

    YanıtlaSil
  17. Fenommm hoşgeldin =) özledik tabii seni. Ohh ohh ne güzel bayram olmuş 1-2 kilo dalından kiraz, bize de yolla biraz. Ayy tekerleme gibi olmuş =). Derya'ya da bakıcam takipleşelim tabii. Aslında sıcak falan değil bahane fenomm bu olaylar herkesin kalemini kırdı bence. En azından benim sebeplerim böyle =( kısaca halet-i ruhuye bilmem anlatabildim mi? Memleket gibiyiz yani darmadağın =( Sevgilerimle ♥♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle haklısın kurabiyecimiss, zehramız =(((

      ah yaa seneye yollayayım, bir hafta önceden haberleşelim, sattık gitti, yemek için bile 1-2 kilo getirdin mi istnbula bilmiyorum o derece görmek istemedim =)))
      Öpüyorum canım, sevgiler...

      Sil
    2. Canın sağolsun fenomm, kiraz bahane sohbet şahane 😀. Ne mutlu size emeğimizin karşılığını almissiniz😊. Sevgilerimle 😙💕💕

      Sil
    3. Canın sağolsun fenomm, kiraz bahane sohbet şahane 😀. Ne mutlu size emeğimizin karşılığını almissiniz😊. Sevgilerimle 😙💕💕

      Sil
    4. ah be zehra emeğin karşılığını geçtim bakımı için harcadığımız parayı kazanamadık, kiraz işi çok fena =(((

      Olur mu yahu seneye söz hatta atla gel vakti gelince dalından da yersin, sohbetin alasını da yaparız ;)

      Sil
  18. Hoşgeldin sefalar getirdin Fenomen :) Epey yoğunluktan gelmişsin Ee biraz dinlenmede şart, anlıyorum ki çok güzel geçmiş çok sevindim :)
    Fotolar süper de sen ne şanslınız maşallah o kiraz bahçesine kendimi bi atasım geldi :))
    Bende yayınlara yetişmeye yorum yapmaya çalışıyorum ama bu ara bloğuma yayın ekleyemedim arada malum tatil oluyo :)
    Bir de şu olaylar olaylar nerde başladı artık nerde bitecek hiç düşünmek istemiyorum karışık havalar!!
    Neyse tekrar Hoşgeldin Fenomen :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoş buldum dicem de renklii mutfak, artık hayat nahoş durumda =((
      Bir hevesle yazmıştım yanını akşamda blog gezerim dedim, Allahım olaylar olaylar, yüreğimiz ağzımıza geldi =((
      el gitmiyor ki yazmaya, tv karşısından bugün biraz kalkabildim desem yeridir.
      Çok teşekkür ediyorum, sevgiler...

      Sil
  19. Fenomenim gayet renkli geçmiş tatil ...Fotoğraflara bakmaya doyamadım..Özelikle nedir o köyün güzelliği, yem yeşil...Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma güliz yaa hayat köyde valla, temiz hava çarptı, erkenden uyuyordum yani, yok böyle bir şey =))) çok teşekkür ederim ;)

      Sil
  20. ahaha ause yaa nerden buluyorsun "sümüklü böcek" tabirin bana kore dizisi vardı, çok meşhur ordaki kızın lakabı nuhun salyangozu idi o aklıma geldi =)))
    ahaha benden kozmik bekliyorsun ya daha ne diyeyim yahu, yapma etme nolurrrr, bal yanak!!! ben de çok öpüyorum mucx :D

    YanıtlaSil
  21. ohh dolu dolu geçirmişsin ne mutlu sana :) ben de blogda artık pek aktif olamamaktan şikayetçiyim kore! aklım fikrim burada evet ama bilgisayarın başına oturmak bu kadar mı zor olur? napalım bir gün var bir gün yok yuvarlanıp gidiyoruz işte ama takipteyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah Ben de öyle ya, gezemedim blogger dostları, yayın yazmasını geçtim minikare 😞😞😞

      Sil
  22. O istikrarı azalanlardan biri de benim sanırım. Tam düzene girecek derken yeni meşguliyetler, sorunlar çıkıyor, bir de şu sıcaklar yok mu, beni benden alıyor. :D
    Bende kendimi kitap, film ve dizilere verdim bu süreçte.
    Bizim de bahçede bir adet kiraz ağacımız var, bir sene çok bir sene az veriyor, bu genel bir durum mudur yoksa bizim ağacın keyfine mi bağlıdır bilemiyorum tabi. :D
    Dilerim herkes toparlanıp eski temposuna dönüş yapabilir en kısa zamanda, buna ben de dahilim tabi. Sevgiler, başta yazmayı da unutmuşum, tekrar hoş geldin. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma serhat, ne zaman fırsat buldum, başına geçtim, akşamına ülke gündemi, alt üst oluyoruz, pcyi açmıyorum bile...
      Dediğin gibi ben de kitap okuyorum, tv izliyorum...
      Inş tez zamanda düzelir ülkemiz ve moraller, sonra gelir yayınlar... Çok teşekkür ediyorum, sevgiler...

      Sil
    2. Sorma serhat, ne zaman fırsat buldum, başına geçtim, akşamına ülke gündemi, alt üst oluyoruz, pcyi açmıyorum bile...
      Dediğin gibi ben de kitap okuyorum, tv izliyorum...
      Inş tez zamanda düzelir ülkemiz ve moraller, sonra gelir yayınlar... Çok teşekkür ediyorum, sevgiler...

      Sil
  23. oh oh oh sefannn olsun canımm çay da mis mis :)

    YanıtlaSil
  24. Ohhh mis hava çaylar kebaplar daha ne olsun bunlar için de ara verilir zaten sıkma canını:))) tekrarları olsun .(ev temizliği ve baş ağrısının değil gezmelerin tabiiki de)
    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum örgü çantam, sevgiler, öpüyorum ;)

      Sil
  25. Ama ben o yuvanın mimarlarına ne desem bilemedim.
    Çok güzel fotoğraflar,hoşgeldin.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mimarlara sağlık, hayırlı yaşam dileyelim merih =))
      Çok teşekkür ederim, sevgiler...

      Sil
  26. Həvəslə oxudum. İnsan gedə bilmədiyi yer yaxşı deyilmiş eşidəndə daha rahatlayır :D (expo ;)) :D

    YanıtlaSil
  27. Orası ne güzel bir köydür, benimki kadar olmasa da ehehe. :D Yeni bir kitap alışverişi postu girilir ama şimdi :)

    YanıtlaSil
  28. Orası ne güzel bir köydür, benimki kadar olmasa da ehehe. :D Yeni bir kitap alışverişi postu girilir ama şimdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O köy bizim köyümüzdür....
      bilmem girmedim hiç girsem mi ki Kalem Fili? Aslında olabilir =))

      Sil
  29. Kore Fenomeni ben de uzun zamandan beri blog yazılarını okuyamıyorum. Ev toplama telaşı, bayram ve tatil derken daha yeni gördüm yazını. Geç yorumum için çok özür dilerim. Çok güzel bir tatil olmuş, ne mutlu sana. Fotoğraflar da harika, orada olmak istedim bir an. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek neşeli süs evim, ben de geçikmeli de olsa gezmeye çalışıyorum, geldin yaa yeter bana, rahat ol, hepimiz öyleyiz, özürlük durum yok ;)
      Evet güzeldi, İstanbula geldim evden çıkamaz oldum =(
      İnş bir gün beklerim, neden olmasın!
      sevgiler...

      Sil
  30. Oh dolu dolu geçmiş bayram şahane... Hoşgeldin Fenocuğum, sefalar getirdin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim hanımım geç gördüm 😐😐😐

      Sil
  31. Ruh ikizim canımm!
    Ben kayıplardayım biliyorsun :)
    Ama ne dolu bir yayın bu! Hem yolculuk, hem ramazan, hem KEBAP!!! Hem KİRAZZZ (ah onları görmeseydim!!!!), hem başına gelenler ;D
    Doldurmuşsun yine kapatmışsın arayı :)
    Google'a giremedim mobilden şimdi çıldırttı, anonim yazayım dedim havam olsun :P
    Yine yollardayım!
    Öpücükkkk... Özleyin beni ;.( ben çok özledim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ruh ikizim arkam sana emanet, kolla beni 😂😂😂
      O kadar davet ettim gelmedin, antalya dan uğrar insan 😶😶😶
      Olsun tabi hava bol bizde bas gitsin, sanındandir 😂😂😂
      Ben de çok özledim sadece ben bak diğerleri amann salla 😂😂😂😂

      Sil
  32. Nefis fotoğraflar...
    Yazları bir durgunluk oluyor. Olmasi da iyi gibi, ara verip daha iyi geliniyor sanki :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım! Eksik etmeyiniz...
Kitap yorumlarım ve fotograflarım için instagram adresim @bookandcoffe__ beklerim!

Teşekkürler, sevgiler...