Blogger dünyasına girdiğimden bu yana bir çok farklı, zengin içerikli, tasarımları ile büyüleyen bloglarla tanıştım, hala da devam etm...

Sık Sık Misafiri Olduğum Bloglar ;)

/
63 Comments


Blogger dünyasına girdiğimden bu yana bir çok farklı, zengin içerikli, tasarımları ile büyüleyen bloglarla tanıştım, hala da devam etmekte. Bugün de fark ettim ki google arama sayfamı açtığımda hani küçük küçük çerçeveler var ya işte orada sürekli takip ettiğim, kendimi sayfalarında bulduğum zatı muhteremler var. Peki kim bu zatlar ;

Kendi blogumdan çok onun sayfasına giriyorum herhalde ki ilk sıramda sevgili Dreammella yani Dream! yer alıyor. 
Efsane Johnny Depp hayranı, yani J.D.'ci, özgün hikayeleri ve konuları paylaşıyor bir de yetmezmiş gibi Kore'den dizi, filmlerle blogunu süslüyor ve beni + benim gibileri tavlamış bulunuyor ;)

Akabinde sıralamayı Dağınık Anne alıyor. Adı üstünde biraz allak bullak, koşuşturmaca içerisinde olsa da ordan oraya yetişiyor, yorumlar yapıyor. Ee o bir anne, junior ile olan uykusuz gecelerini anlatırken bir de sağlıklı yemek tarifleri veriyor, hemen bir mola yakaladığında film, dizi izlemeye çalışıyor ve tavsiyeler de bulunuyor.

Evet, sıra uykusuz, uyku yerine yazmayı tercih eden, genelde melankoli takılan, nostaljik esintilerle buluşturan, müzik arşivi geniş, özgün hikaye ve denemeleri ile kendine kilitleyen Le yan, Gecenin Düşleri, sizi bekliyor!

Şimdiii sıra mürekkep izlerinde,  aslında River ama ben Riv! diyorum. 
Bütün yazılarını soluksuz okuduğum, sağlam betimlemeleri ile büyüleyen, bazıları tarafından yorumların kraliçesidir kendisi ;) Klasikleri çok sever dizi, filmde dahil! Anime ve manga denildiğinde adres belli, Riv!

Sade ve Derin, Deeptone, Deep!, nasıl anlatılır ki kendisi, biraz zorlanacağım ama başlıyorum. Ehem kehem, enerji patlaması adeta ordan oraya koşturan, yeni bloglarla buluşturan, etkileyici kalemi ile her duyguyu o hissiyatı yaşatan nevi şahsına münhasır kişilerdendir ;) Hem blogger hem yazardır, O! Sade ve Derin, Frambuazlı hayat benim bildiğim :)


Hııım nerede kalmıştım, tabi ki Sevdican
Kıymet bilinesi bir blog, hem yemek tarifler, hem gezileri, hem el becerileri, hem juniorı hem hem derken hitler arasında yer alıyor. Leziz tarifleri ile kültürümüzü Amerikalılara sunuyor, eyaletler arası gezilesi yerleri de gözler önüne seriyor, seveceğinize eminim ki!

Şu aralar start vermeyi beklediğim tatlı rakibim Minikare, etamin işlerini başıma saran zat! El becerileri, hobi dünyası, yemek tarifleri derken favorilerim arasında yer aldı. Hele ki paylaşımlarını üşenmeyip ingilizceye çevirmesine ayrı hayranım :) Orijinal el işleri için ideal adres!

İstanbul Hanımefendisi, hanımefendidir o! 
Duyarlı kişiliği ile yaptığı paylaşımlarının yanı sıra verdiği tarifleri denememek ne mümkün! En son postu Güllü süt, rengi bile yetmişti, silinmiyor hafızamdan aslında pembeci de değilimdir, etkiye bakın! ;)

Eveeeeeeeeeeeet bir anne daha var, Deneyimli Anne! 
Tecrübe ettiği her şeyi bizlerle paylaşan, keyifle vakit geçireceğiniz, yaratıcı fikirlerin dominant olduğu, bilgilendirici postları ile de aydınlatan zengin içerikli bir blog! Juniora sevgiler, öpücükler ;)

Yaratıcı düşünce, creativelik denince aklıma Haber Seyri gelir! 
Vizyona girecek filmler, yemek tarifleri, şık sunumlar, sağlık, spor, beslenme ee daha ne olsun, ziyaret edilir ;)

Filmler, kitaplar, el işleri, geziler, alışverişler, özgün paylaşımlar yapan nitelikli, seçkin bir blog! Heee Hera'sı da var, unutmadım, çok şeker, sevimli, ne mi? Gidince görürsünüz hahaha :)

Berika'nın Günlüğü kalemi güzel, gönlünden dökülen, etkileyici özgün paylaşımlar yapıyor bir de güzel sesi ile seslendiriyor. Çok yakından takip ettiğim, ortak zevklerde buluştuğumuz, sevgili Berika'cım! Tabi ki listem de olursun, hiç şaşırmadım :)

Hayatının anlamı Asya olan HanHan'a da gelelim.
Kore, japon, asya dizi film ondan sorulur! Kendine has yazıları ile etkiler ve yorum yapmadan duramadığım yerdir.

Veee son olarak yeni tanıştığım Kalemsiz Yazar, Kubilay Güven, yorum bırakmıyorlar derdinden şikayet ediyordu, ee doğal olarak, özgün paylaşımları varken yorumsuz kalmayı hepimiz yaşıyoruz malum :( Neyse.. Blogun tasarımı bile hoş, içeriği ile de bütünleşince takdiri gün be gün artacaktır!

Şimdilik sık sık ziyaret ettiğim adresler ve düşüncelerim bunlar, beğeninize sunmak istedim! Sevgiler... 





BENZER YAYINLAR

63 yorum:

  1. Yazı için ayrı teşekkür beni de kattığın ve takibimde olduğun için ayrı teşekkür ediyorum.Bir sürü blog keşfetmiş oldum.Ellerine ve yüreğine sağlık ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim, HanHan! Madem bu güzellikleri keşfettim sizlerle paylaşayım istedim ;)

      Sil
  2. Aman da aman Korecim neler neler paylaşmış beni nasıl mutlu etmiş. Nispetmate ortağım benim :) (Dağınıkkkk :) Böyle bir yazı yazmayı ben de istiyordum aslında ve seninkini görünce çok mutlu oldum. Seninle çoğu konuda uyuşuyoruz bu yüzden güveniyorum seçimlerine. Yaniii yeni arkadaşlarla tanışacağımmm..

    Yazdığın blogger arkadaşlardan Mini Kare, Haber Seyri ve Kalemsiz Yazar Kubilay'ı ilk kez gördüm ama sen paylaşmışsan vardır bir bildiğin deyip yorumdan sonra bakacağım arkadaşların sayfalarına.
    Geri kalan bloglar benim de çok severek takip ettiklerim, böyle paylaşımlarda bulundukça iyi ki açmışım şu blogu diyorum. Kocamann bir aile olmayı umuyorum.

    Not: Efsane hayranım değil mi::D Ah bir de koca kafalı Johnny duysa seni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak bak seveceksin, eminim, Nispetmate'm!
      JD duysa zaten o kafa yerinde olmaz da işte yaşlılık, işitme sıkıntısı yaşıyor olabilir :)

      Sil
    2. Allah seni yaa deme öyle :D
      Baktım güzel bloglarmış yalnız Kubilay'ın ki biraz karışık geldi gözüm alışmış ya bizimkilere.

      Sil
    3. Evet evet, tasarımı dimi, yazılım işlerine meraklı kendisi, ondan albenili galiba ;)

      Sil
    4. hımm olabilir o da değişiklik katmış.

      Sil
    5. Aynen, olsun o kadar aktif tek erkek katılımcım Dream :)

      Sil
    6. Dreamella_ Blogunu takibe aldım inceledim artık senin blogunada sık sık geleceğim :)

      Sil
    7. Bak yine bensiz bensiz sohbete dalmışlar baak baaaak :D Hemen laf attım ben de! Hemen aşağıdaki yorumda hehe :D

      Kalemsiz yazar da hoşgelmiş, ismi ilginçmiş, madem tasarım da ilginç... hemen ona da bakayım :)

      Sil
    8. Bak bakalım Dağnık, geri kalma muhabbetlerimizden :)

      Sil
  3. Canımsın sen ya teşekkür ederim. Ben de kore fenomeni varya biliyor musun sen onu. İşte onu takip ediyorum çok sekerdir. .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki, bilmem mi! Ben teşekkür ederim canım ;)

      Sil
  4. O küçük kutucuk var ya o küçük kutucuk onda da sen varsın! Demek ki kalp kalbe karşı. Bunu da sen yazdığın için söylemiyorum gerçekten severek okuyorum yazılarını ki sık sıkta yorum bırakıyorum buradan da anlaşılabilirim ziyaretlerim. Çok teşekkür ederim. Sevgilerimi gönderiyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oh oh ne güzel, karşılıklı olan şeyin tadı da başka hani :)

      Sil
  5. Çok teşekkür ederim bende sen bunu paylaşmadan önce senin hakkında birkaç şey yazmıştım :D Tesadüf oldu sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, ne demek! Ne yazdın ki ?

      Sil
    2. Artık bloguma gelince okursun :)

      Sil
    3. Okudum okudum, okumam mı! Ama denk getirsen olmaz, benim kanıtım var fotoya bak listede varmışsın zaten :)

      Sil
    4. Benimde kanıtım var :) Senden önce paylaşım yaptım :) Tekrar teşekkürler :)

      Sil
    5. Öyle ya da böyle hoş bir tesadüf olmuş, aynı anda içimizden gelmiş, ben de teşekkür ederim tekrardan, güzel bir jestti!

      Sil
  6. Cok iyi post yazmışsın arkadaşım sayende yeni bloglar buldum :D

    YanıtlaSil
  7. Tam J.D. hayranı olarak dreammella'yı ziyaret etmeliyim diye düşünerek yazıyı okumaya devam ederken kendi adımı görünce bir hoş oldum:) çok teşekkür ederim:) Daha önce ziyaret etme fırsatı bulamadığım bloglar var listede.Onlara da en kisa zamanda uğramaya düşünüyorum. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  8. Hahahah bana yaptığın tabirler çok hoşuma gitti. Teşekkürler:) bende senin blogu severek takip ediyorum. Diğer sevdiklerinide fırsat buldugumda gezip yorum bırakıcam:)

    Not;) tarafımdan öpüldünüz:)

    YanıtlaSil
  9. Berika'nın Günlüğü kalemi güzel, gönlünden dökülen, etkileyici özgün paylaşımlar yapıyor bir de güzel sesi ile seslendiriyor. Çok yakından takip ettiğim, ortak zevklerde buluştuğumuz, sevgili Berika'cım! Tabi ki listem de olursun, hiç şaşırmadım :)

    Nasıl mutlu oldum anlatamam.Duygular karşılıklı.İyi ki tanıdım seni ve senin gibi olan tatlı blogger arkadaşları ❤☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen karşılıklı, teşekkürler canım, bende yazarken çok keyifle yazdım :)

      Sil
  10. Rİver, Dreamland ve Deep :) Çok severek takip ediyorum. Minikare'nin blogu da çok hoşuma gitti, güzel fikirler var. Bakalım neler yapacak daha :)
    Teşekkürler, görüşmek üzere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım, çok şey çıkacağı kesin! Teşekkürler Senay Bn ;)

      Sil
  11. İnsanın severek takip edebildiği bloglar olması ne güzel. Bloglar kitap okumak gibi değil. Düşüncelerinizi yazıyorsunuz ve cevabını da alıyorsunuz. :)
    Yalnız kalmak istediğinizde de kitabınızı okuyorsunuz. Ben bu yalnızlığı da seviyorum tabii.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkisi de ayrı tat değil mi ? Teşekkürler yorumun için, fotoğraflarınıza bayılıyorum, yolcu!

      Sil
  12. Seviyorum böyle bloglari tanitan yazilari, yoksa nereden bulup taniyacagizz bazilarini degil mi? Cok tesekkürler, hepsine bakacagim müsait oldukca.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen en kısa zamanda bende sizin blogunuza da çok yakından fokuslanacağım, bugün yarın ;) Ben teşekkür ederim ilginiz için ;)

      Sil
  13. Hepsi birbirinden başarılı bloglar...Bence güzel bir liste..Acaba bende mi favori bloglarımı yazsam diye düşünüyorum şu anda...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazın tabi, biz de yeni bloglarla tanışırız, ne güzel olur ki!

      Sil
  14. Sayfanı epeyce izledim de, merak saldım Kore'ye :) Bana da beklerimmm :)
    http://ucurummavisi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  15. Orda olmalıyım herkesin listesinde olmalıyım herkes bende olmalı tüm blogları cilginca okumaliyim blogger arkadaslar hepinizi beklerim :)
    www.yazimbari.com

    YanıtlaSil
  16. Cansın Koree! Gece, gece yüzümü kocaman bir gülümseme kapladı, bayram çocuğu ruh haline büründüm resmen. Ne kadar samimi, ne kadar içtendir şu yazın, her bir satırına her bir bloga ayrı ayrı yazdıklarında içtenlik akıyor resmen. Şahsen sen beni şu gece vakti ne denli mutlu ettiysen, senin de gönlünde ki şenlik daim olur hayatında. İçtenliğin, samimiyetin asla tükenmez. Her daim yazılarınla yüzümüzü bu şekilde gülümsetip, mütebessimi kuşatırsın kaleminle. :) Bazıları severek takip ettiğim arkadaşlardı; minikare, kalemsiz yazar, Berika'nın Günlüğ, Haber Seyri ve Sevdican henüz yazın sayesinde haberdar olduğum bloggerlar. Onların da sayfasına göz atıp bakacağım. Bu denli güzel blog ve bloggerları görmek sevindirdi. Ayrıca kendim adıma da teşekkür ederim, cansın Kore. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu yazınla sende beni duygulandırdın Riv! gözlerim doldu!
      Bu güzel düşünceleri hissettirdiğime çok sevindim ;)
      Ben teşekkür ederim ;)

      Sil
  17. Bak bak baaaaak yine yapmış bir taneliğini yaaa!!
    Uzun uzun yazmak için zaman kolluyorum ziraaa azcık yazmak yetmicek döşemem lazım burayaaa!
    Nasıl gülümsettin, nasıl mutlu ettin anlatamam!!

    Ama anlatmaya çalışcam tabi ki susar mıyım ben :))
    Coming soon
    Kalp kalp kalp <3 <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin, Dağınık! Seni görmek ne güzel geldi :)

      Sil
    2. Susmadım ve sana özel yayın yaptım, haykırdım mutluluğumu :D

      Zaten izlemediğim blog azmış.

      Dreamcim, Riv, Le yan, Hanımefendi, Her şeyden konuşmalı, Deneyimli Anne, sevdicann... Hep izlediklerim :)Deep'i de hemen takibe aldım, kaynaşmak için saate bile gerek yok saniyede kaynaşılıyormuş zaten :D

      Dream'e çok ısınamadım gerçi bir kıskançlık sezdim onda hahaha :D Uğraşmadan duramadım, hepsi canlar!
      Ama bensiz kaynaşmayın yine de :D

      Diğerlerine de gidiyorum hemen! Ayrımız gayrımız olmasın, benden kopmana izin veremem, sen nereye biz oraya :D

      Sil
    3. Nispetmate'm ile uğraşma yaa kıyamam :) Gez gez vakit bulmuşken Dağınık!

      Sil
  18. Aaaa ne güzel bir post olmuş bu derken kendimi de buldum ya :=) Vurur yüze ifadesi, çok teşekkür ederim birtanesi :)

    Canım benim çok naziksin, herkes için ve tabi ki benim için de ne güzel ifadeler kullanmışsın. Çok çok teşekkür ederim, iyi ki varsın sen de gönlümün fenomeni...
    Listeye baktım da, %90 ortakmış arkadaşlarımız, ne mutlu , %10 luk arkadaşım olmayan bloggerları da hemen ziyaret edip ekleyeceğim, değerli arkadaşları kaçırmayayım hemen keşfedeyim.
    Kocaman Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de teşekkür ederim birtanesi :) evet ortak noktalarımız mevcut, daha da artacak gibi :)

      Sil
  19. Tavsiyelerini dinleyip önerdiğin blogları mutlaka ziyaret edeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Et et, mutlaka seveceksin, doğru adresler :)

      Sil
    2. Et et, mutlaka seveceksin, doğru adresler :)

      Sil
  20. Birçoğumuzun severek takip ettiği liste olmuş. :) bende sayfama beklerim acı bir kahve tadında bloguma,
    www.arslanyusuf.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  21. :) mutlu oldum dicem ama ne kadar mutlu olduğumu anlatamicam.guzel sozlerin ve ilgin icin çok çok teşekkür ederim. Benim de takip ettigim bloglar var listende takip etmediklerimi de şu yoğun zamanımı atlatır atlatmaz incelicem.
    Biraz gec gördüm paylaşımını ama tam mutluluğa ihtiyacım olduğu zamanda gördüm cok teşekkürler 😊😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oh ihtiyaca binaen olması ilaç gibi gelmiştir, ben de çok sevindim buna :)
      Evet, müsait olduğunda gez bu blogları hepsinin fenomeni olursun zamanla ;)

      Sil
  22. cok guzel olmus arada aksattıgım blogları da gorunce hemen tıkladım bırde onlara gıdeyım dedım :) Eline saglık:)))

    YanıtlaSil
  23. Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim :) Listedeki çoğu bloggerı takip ediyorum ben de ama bilmediklerimi en kısa zamanda mutlaka ziyaret edeceğim. Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler.

    YanıtlaSil
  24. Çok tatlısın oku oku bıkmıyor insan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum Siyah Kuğu! Beğenmene sevindim ki ;)

      Sil

Yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım! Eksik etmeyiniz...
Kitap yorumlarım ve fotograflarım için instagram adresim @bookandcoffe__ beklerim!

Teşekkürler, sevgiler...