Hakkımda
FENO'M'EN
Öne Çıkan Yayın
Cemiyetten Sosyeteler, Takipteyim...
En Beğenilesi En Sevilesi
-
monster Melodram türünde 50 bölümden oluşacak dizinin başrollerinde Kang Ji Hwan, Sung Yu Ri, Park Ki Woong ve Soo Hyun yer alıyor. ...
-
W : Two Worlds Merhabalar... Nasılsınız? Gündüzleri kitap okuma, ev işleri vs. geçerken geceleri de, alışkanlıktır , bir ik...
-
Fark ettim de uzun zamandır, Kore dizileri ile ilgili yayın yazmadım ... İzlemeden uyku girmez ki gözüme... Fenomen'im ben hem ...
-
rosy lovers 50 bölümden oluşan uzun soluklu bir diziye daha merhaba diyorum :) ...DEVAMI...
-
- romantic dinner @home- Evlilik yıl dönümünden kareler... Şık ve sade sunumları seviyorum... Hayaller doğrultusunda ...
Ellerine sağlık ;)Yazı ve tarif için teşekkürler...
YanıtlaSilBen teşekkür ederim canım, senlik olmasa da okumuşsun :)
SilAslında tam benlik.Afiyet bal şeker olsun.Tekrar Teşekkürler belki kendimi ödüllendirirsem denerim;)
SilÖdül için güzel bir seçim olabilir!
SilMevcut durumundan, sağlıklı beslendiğin için öyle dedim :)
Şuaralar bende kilo alıyorum paso :(
Evet, bu burada Alman'larin en sevdigi pastalardandir. Ben de sikca yaparim ve severim.
YanıtlaSilTarif cok orjinal ve güzel olmus, tebrikler ve tesekkürler:)
Alamanya'da yaşayan birinden tarif orijinal olarak geçtiyse ne ala, eksik yaptığım yer varsa söyleyin lütfen :)
SilAnneminde orada yaşamışlığı olduğundan bazı tarifler bizlere de ulaştı, yemek kültürü pek olmasa da pastaları dikkat çekici :)
Sevgiler...
Evet, bazi bloglarda bakiyorum, Alman pastasi diye hic de alakasi olmayan, ya da cok eksik noksan tarifler veriyorlar, (pastalarla cok yakindan ilgilenen ve cok pasta yapan biri olarak) iceliyorum inceden inceden:) Bu yüzden özellikle tebrik etmek ve orjinal oldugunu belirtmek istedim. Bence herkes denemeli bu tarifi, mükemmel olmus, tekrar eline saglik:)
SilBenim kaynak sağlam, ondan orjinali yakalamam çok zor olmuyor :)
SilBen teşekkür ederim, keşke beraber yesek ;)
Sevgilerle...
Ayyy mutlaka deneyeceğim :) Paylaşım için teşekkürler.
YanıtlaSilDene canım, beğenirsen çok sevinirim!
SilYummyyy ^^ ellerine saglik canim benim.Bi gün açacağım senin blogu ve youtube kanalini hem yemeklerden hem de pastalardan deneyecegim :)
YanıtlaSilBerika'cım youtube kanalım askıya alındı yaaa! o konuda çok moralim bozuk, düzelmedi hala, itirazıma cevap bekliyorum!
Silellerine sağlık.Ben de bu pastadan yapıyordum adının böyle olduğunu bilmiyordum.Ne havalı bir ismi varmış:)
YanıtlaSilEvet, donauwelle olduğunu biliyordum ama Tuna Dalgası olayını yeni öğrendim sayılır ;)
SilTeşekkür ederim, sevgilerle...
Aşırı güzel görünüyor kesinlikle denemeliyim bunu! Buarada o ilk fotoğraftaki kupana da bittim!
YanıtlaSilMavili olan sanırım, kayınvalidemin hediyesi, bende seviyorum , teşekkürler :)
SilTatlının çok şiirsel bir ismi var: Tuna Dalgası. Çok hoş gerçekten.
YanıtlaSilMalzemelere göz attım da kiraz-vişne elimde sadece reçel olarak var. Ama diger mlz tamam. Yapmayı düşünüyorum. Muhallebi olayını özellikle merak ettim. Daha önce denemediğim bir kıvamda olacak. Sevgiler diliyorum.
(Postu yazarken bu tatlıyı yiyor oluşunuz canımın çekmesine neden oldu desem :)
Yazarken ilham alayım demiştim, yapacak olmana sevindim belki reçelle de olabilir özellikle vişne olanla, denemek lazım :)
SilMüthiş görünüyor, ellerine sağlık :) Şu aralar pek vaktim yok ama mutfakta bir şeyler yapmak istediğimde deneyeceğim bu tarifi, gelip bakarım tekrar :))
YanıtlaSilHer zaman gel gel gel, aracı olsun tarifler ;)
Silhiii ellerine sağlık kore. harika görünüyor :)
YanıtlaSiltuzlularla aram yoktur, aram yoktur derken yapamam. (bu bildiğimiz yemek için de geçerli)
ama konu tatlı oldu mu, mutfağı bana bırakın diyenlerdenim.
seviyorum ya, bir yandan yapıp diğer yandan malzemeleri yemeyi. :D
ehem. konuyu saptırmayayım. fakat bu tarifi aldım bilesin. :))
emeklerine vede ellerine sağlık. ^^
Ooo Riv! bir şekilde mutfak seni çekiyor bir şekilde ne güzel!
SilDevamı gelir bunun, bilesin. Hele ki kendi yaptığını beğendikçe de daha da alışırsın, kopamazsın :)
Denedikten sonra yine görüşelim, beğenirsin diye ümit ediyorum.
Zahmeti bol olunca lezzeti de güzel oluyor ;)
Teşekkürler, sevgiler...