Brad Peyton'un yönetmenliğini yaptığı başrollerde Dwayne Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario ve Ioan Gruffudd yer aldığı macera, ...

San Anderas Konusu ve Oyuncuları 2015

/
11 Comments
Brad Peyton'un yönetmenliğini yaptığı başrollerde Dwayne Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario ve Ioan Gruffudd yer aldığı macera, aksiyon ve gerilim türünde yapımdır.

Film gerilim ve aksiyon dolu bir trafik kazası ile başlayarak adrenalinin sinyallerini veriyor!..

Boşanma arifesinde olan Ray ~Dwayne Johnson ve Emma ~Carla Gugino 'nın kızı Blake ~Alexandra Daddario annesinin yeni erkek arkadaşı Daniel Riddick ~Ioan Gruffudd ile San Francisco'ya gider. San Anderas fayının kırılmasıyla 9 şiddetinde deprem Kaliforniya'yı sallar ve deniz şeridi boyunca etkisi giderek artar. Ne zaman bitti, geçiyor dense daha şiddetli daha kötü doğal afetler gerçekleşir. Bitmeyen kabus dizesi, bitmeyen çile… İtfaiye eri olan arama kurtarma pilotu Ray, eşi Emma ile birlikte kızını kurtarmak için Los Angelas'tan San Francisco'ya gider. Kuzeye yapılan bu tehlikeli yolculukta kızlarına ulaşabilecekler mi? Kızlarından birini kurtarmaya çalışırken kaybeden Ray yine aynı kaderi mi yaşayacak? Amerika'nın alt üst olduğu, aksiyonun hız kesmediği, gerilim dolu sahneleri 3D izleyebileceğiniz güzel bir film sizi bekliyor.

IMBD 6,2 alan film bence güzeldi, izlerseniz yorum bırakmayı unutmayın ;)



BENZER YAYINLAR

11 yorum:

  1. Çok harika bir film konusu olsun, aksiyon bakımından olsun severek izlediğim bir film. Tanıtımın çokk güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Bonghwang, seni burda görmekte güzeldi, bayadır yoksun :(

      Sil
  2. babamla bir seyretmiştik bunu. zaten aksiyon ekşınlı, içinde aksiyon namına bir şey olsun direk film buldum kuruyemişleri kap havasına gireriz. :D gerçekten sürükleyici bir filmdi. benim hoşuma gitmişti doğrusu. puanını yeni fark ettim. neden o kadar düşük ki acaba? nedense düşük geldi. bu arada gerçekten çok güzel bir tanıtım olmuş. seyretmeyen aksiyon filmleri seven arkadaşlar için bire bir. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman IMBD de eh işte pek tutmuyor zevklerimiz, oylamayı yapan kesim az da olabilir 2015 filmi olduğundan :) Teşekkürler Riv! hem yorumun için hem beğendiğin için ;) Biz de eşimle şuaralar 3d izliyoruz o seçiyor gerçi, Jurassic world ve Pay the Ghost de yolda yakındır paylaşmam, izledim ama işte yazma işine sıra gelmiyor :)

      Sil
    2. Bu arada babalı kızlı çok iyi bir bağ kurmuşsunuz ;) Zevklerin uyuşması ala ;)

      Sil
    3. pay the ghost'u yeni duydum doğrusu. fakat izlemek için yazını bekleyeceğim. ^^
      o araya kadar büyük ihtimal mask'a başlarım. film, dizi vs. hakkında ki yazını okumak epey keyifli oluyor doğrusu. :) bir de ben de huydur. bir şey seyretmeden evvel mutlaka şayet site yorumu var ise onu daha da olmadı eleştiri yazısını okuyarak başlarım.

      Sil
    4. Aynen bende öyleyimdir, seçicilik işte ama başladım mı da bitirmeden edemiyorum, bu da takıntı :) Nicolas Cage'in filmi http://herseydenkonusmali.blogspot.com.tr/ cadılar bayramı temalı yaklaşıyor ya, filmler arşivinde gördüm, konusunu okuyunca merak ettim, orta düzeyde bir filmdi neyse anlatırım ;)

      Sil
  3. ayy ben bayılıyorum dwayne ' e. hızlı ve ofkelıde kım varsa hepsını fişledim hangı fılmde oynarlarsa ızlıyorum :D san andreası sınemada gorup gırmekten vazgecmıştım ama ızleyeyım ımdb de iyimiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. izlemelisin 3d fırsatını da değerlendirebilirsin ;)

      Sil
  4. Ben bunu atlamışım... Hemen göz atayım!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım! Eksik etmeyiniz...
Kitap yorumlarım ve fotograflarım için instagram adresim @bookandcoffe__ beklerim!

Teşekkürler, sevgiler...