..gitti  kariyerim gitti.. 'Rujunu bozan erkeklerle olacaksın, rimelini akıtanlarla değil.' Star Tv'nin sevilen dizi...

Kiralık Aşk: Koray Sargın Tiplemesi Setin 1tanesi ;)

/
28 Comments
..gitti kariyerim gitti..

'Rujunu bozan erkeklerle olacaksın, rimelini akıtanlarla değil.'

Star Tv'nin sevilen dizilerinden Kiralık Aşk, başlarda büyük bir sükse yapsa da zaman zaman Defne ve Ömer aşkı da baymıyor değil, en azından benim için öyle. İnişli çıkışlı aşk seremonileri ne kadar cazip gelebilir ki, sonunu da tahmin edebiliyorsan. İşte bu durumdan biraz sıyrılıp dizinin albenisi, neşesi olan muhteşem karakterlerin başında Koray Sargın geliyor, namı değer Koriş! ~Onur Büyüktopçu
Ba-yı-lı-yor-um kendisine ;)
Genelde asansör kapılarında gördüğümüz, uzun cümleler kurup özü tek kelime olan anlatımlar, heyecanlı mimikler eşliğinde, kendinden gazlı Koriş!        
'Sanatçıyım ben sanatçıyım, oda istiyorum Ömüüüşş' ağzından hiç düşmez. Koriş'i çok seven, bir numaralı kankası, duruşunda bile bir asalet olan Neriman İplikçi yani Nero ~Nergis Kumbasar.  
Muhteşem ikiliyi izlemek oldukça keyifli, zaten ikisinden dolayı izliyorum :) Dedikodu yapmayı hiç sevmeyen ama ful dedikodu yapan, başkalarının kötü halleriyle keyiflenen tipler. 'Mineee re-ze-neeeeeeeee' der der dururlar, bozulmaya hiç gelemezler, sürekli fokur fokur kaynatırlar, deşarj olurlar. En zayıf noktaları kilo, sürekli rejim yapmaya çalışırlar ama bir türlü beceremezler, ne mümkün, spor yaparken bile iştahları kabarık, şişkolar, bu kelimeye de tahammülleri yok, hıı hııı hııı hııım, Koriş gülüşü olsun ;) 
Ortak düşmanları ise piiiiiiiiiiiiiis Yasemin. Hain planları karşısında pes etmeyen Yasemin'in iradesi, mücadelesi de enteresandı ama sonradan bu kötü karakter iyiye döndü. İkili de verdi kendini spora :)
Genel hatları ile özetlemeye çalıştım Koriş'i yazılacak cinsten değil kendisi, izlenilesi cinsten, bilen bilir bu zatı ;) 
O kadar Koriş dedim durdum, bu karaktere hayat veren oyuncu Onur Büyüktopçu, Academy Of Creative Training Brighton Act London Film Academy’de oyunculuk eğitim aldıktan sonra Lise Defteri, Kavak Yelleri, Yabancı Damat ve Doktorlar gibi reyting rekortmeni dizilerde rol almış olsa da ününe ün kattığı proje bu olsa gerek!
Veee Koriş'e bırakıyorum. 'Kovdum seni birtanesi' 







BENZER YAYINLAR

28 yorum:

  1. Rujunu bozan erkeklerle olacaksın, rimelini akıtanlarla değil...!! ahahahahah......Efsaneeeeee :)))))

    @http://modaperestt.blogspot.com.tr/2015/11/victorias-secret-fashion-show-2015_24.html

    YanıtlaSil
  2. Zaman zaman izliyorum bu diziyi. Uzayıp giden bayan bazı sahneleri olmasa daha çok seveceğim. Neriman İplikçi ve Yasemin'i ilk bölümlere oranla yumuşatıp yavaşlattılar ama Koriş tam gaz devam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen!..Geçen bir bölümde Neriman İplikçi yoktu sanki, Yasemin faktörü azaldı, Sude geçti yerine ama Koriş on numara tabi ki ;)

      Sil
  3. Bende arada izliyorum denk gelince .Neriman ve Koriş bayılıyorum onlar için izliyorum. Ancak artık kiralık aşk sıkmaya başladı. Ömer ile Defne bi barışıyor bi araları bozuluyor artik yavaştan bitirmeliler diziyi daha fazla karıştırıp yeni karakter eklemeden .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, Koriş ve Nero olmasa dizi iyice bayacak! Yakındır bitmesi ;)

      Sil
  4. Sana kesinlikle katılıyorum dizide olmazsa olmaz biri :D Çok eğlenceli Ömer'den sonra onun için izliyorum diyebilirim ama Ömer'den sonra tabi D:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ömer de ikizler mi yoksa Dreammella ?!

      Sil
    2. Şimdi gördüm :D Terazi de fena değil ama, bakışları yeter hehe Ama onun Gupse'yle beraber olduğunu öğrenince şok yaşamıştım resmen :D

      Sil
    3. Deliha'da aşık olmuşlar hihi... ben de 87li oluşuna şaşırdım, Gupse'den ayrılıyor galiba ;)

      Sil
    4. aa ayrılıyor mu? Ayrılmasa şaşardım zaten :D Deliha'da mı aşık olmuş hahah tam aşık olunacak görünüyor orada Gupse zaten :D

      Sil
    5. Ee canım biraz da sayesinde ün yaptı, kiralık aşk projesi gelmeseydi çok da adı yoktu :) Vefa borcu galiba çok dedikodu çıkmasın diye daha açıklamıyorlar basına falan meşhur oldu Gupse'yi bıraktı gibisinden olmasın diye beklemedelermiş güya tv de denk geldi de ;) işin espirisi post üstü kaynattıkta,

      Sil
    6. öyle oldu demi :D
      Ben Gupse'yle çıkmaya başlamasına çok şaşırmıştım yani ne bileyim. Pis ya görüyor musun bak, hemen şöhret olunca bi havalar :D

      Sil
    7. Eee erkek milleti genel de aynı tornadan çıkmış gibi :) Sen J.D. kal ;)

      Sil
    8. :) O daha fena başı da bağlı. Neyse kader kısmet tabi. Bilmem kaç yıllık Vanessa'dan ayrıldıysa bana da ışık vardır belki :)

      Sil
    9. Ümit her zaman vardır Dream!

      Sil
  5. Bir küs bir barışık olan defne ömer yüzünden geçen hafta izlemedim bırakmayı düşünüyorum ama koriş bi tane belki arada bakarım.Bu nedenlerden sevmiyorum sevemiyorum türk dizilerini bayıyor,sinir bozuyor.:( :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma aynen, yeni bölümün fragmanını gördüm dün onda bile ömer defne romantik, hüzünlü bakışlar sergiliyorken Koriş giriyor araya 'dram dram' diye başka bir boyuta geçiriyor :) Koriş de olmasa hiç çekilir yanı olmayacak :) Bizim dizileri izlemesen de bir kaç bölüm sonra baksan da pek bir şey kaçırmıyorsun ki ;)

      Sil
    2. Sadece fragmanlarını izleyerek konuya hakim olabiliyorsun ;)

      Sil
  6. Diziler aynı konu üzerinden gidip romantik sahneleri uzatacağız, konu uzasın bölüm saatleri dolsun derken bayıyor artık koriş ve neriman de olmasa bu diziye bakılmaz :)

    YanıtlaSil
  7. Ay o aşk beni de bayıyo. Korişe özel dizi yapsınlar ♥_♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi gıybetin kralı :) güzel adam yaşamayı hak ediyor :)

      Sil

Yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım! Eksik etmeyiniz...
Kitap yorumlarım ve fotograflarım için instagram adresim @bookandcoffe__ beklerim!

Teşekkürler, sevgiler...