Vatan millet için, namus için, özgürlük için, gelecek için, bizler için ‘Allahu Ekber’ nidalarıyla tarihe imza atan, unutulmayan, unutu...

Etkinlik: Cevval Yansıma Zuhur Etti

/
8 Comments

Vatan millet için, namus için, özgürlük için, gelecek için, bizler için ‘Allahu Ekber’ nidalarıyla tarihe imza atan, unutulmayan, unutulmayacak efsanelerin yeryüzünde dökülen kanlarının izdüşümü olan gökyüzüsün sen!
Sürekli arkada bırakmak isteğimiz, ülke olarak yas tuttuğumuz günler… Hala etkisi gitmiyor, gitmeyecekte… Ne kadar kabarmış, ve kızgınsın… O kızıl renklerin arasında kalan gri tonlar, sende hüzün, gözyaşı olmalısın! Hangi annelerin, babaların, çocukların sabrının inşasısın?
Çok iyi ifade edebilen, yazıya dökebilen biri olmasam da fotoğrafı gördüğümde hafif sitemli hafif buruk duygular sardı. Kısa da olsa paylaşmak istedim.

Allah vatansız bırakmasın diyorum! Önümüzde canlı örnek çok, değerini bilelim ve bilinçlenelim. Hakkımızda hayırlısı...

Yakından takip ettiğim Riv!in blogunda gördüm ve asıl adrese yol aldım. Merakla fotoğraflarına bakarken dalıp gittiğim heybemdefotografvar'ın düzenlediği etkinliğe dahil olmak ve beceremesem de bir şeyler yazmak istedim. Bu vesile ile kendisi ile de tanışmış oluruz diye düşündüm. Niyetim böyleydi, amacına uygun olmuştur diye umut ediyorum. 
Üç fotoğraf var arkadaşlar, şiir, yazı aklınıza ne gelirse buyurun paylaşın ;)


BENZER YAYINLAR

8 yorum:

  1. oleeeey ne güzel sölemişsin ya evet ya huzur olsun gülücük olsun artık. bloguma da hoşgeldin kiii sonraa riverda heybemdenfotoda da gördüm yorumlarını. güzel yapmışsın kiii. aramıza da hoşgeldin yaaaa. görüşürüz kiiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Deep! Tanıştığımıza çok sevindim, aranızda olmak eğlenceli olacak bol bol görüşelim ;)

      Sil
  2. hey!
    kısa ama vurucu olmuş, ve ne kadar da güzel yazmışsın. Çok sevdim!!
    ayrıca etkinlik sayesinde tanışmış da olduk ve çok yeri olmasa da söylemeliyim ki kore dizilerini ben de severim özellikle de Lee Min Ho dizilerini :) Bloğun da baya minnoşmuş, tekrar memnun oldum Kore Fenomeniii ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim ;) Etkinlik sayesinde tanıştık, güzel oldu, Lee Min Ho'yu sevmeyen yok kii ;)

      Sil
  3. bence gayet güzel yazıya dönüp aktarıyorsun hislerini, okurken öyle içten geliyor ki sözlerin. insanı duygu seline sürükleyen bir yazı olmuş, okurken hem içimde geçmiş günlerin hüznü barındı, hem de satırlarına konan kızıl göğün rengi aklıma vatanımızı getirdi. ne de güzel söyleyip yazmışsın. emeğine, yüreğinden geçenlere sağlık. :)

    YanıtlaSil
  4. Sizden etkilenmeyeyim diye yaptıktan sonra okuyayım dedim hepinizinkini :) Benim de aklıma vatanla ilgili bir şeyler yazmakgelmişti bu fotoğrafı görünce. Seninki çok güzel olmuş, duygulandım gerçekten. Hele ki böyle zamanlarda. Ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hissiyatımız tutmuş desene! Etkilenmemek ne mümkün tabi, konu vatan millet olunca :( Senin yazını da merak ettim, hemen geliyorum okumaya!

      Sil

Yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım! Eksik etmeyiniz...
Kitap yorumlarım ve fotograflarım için instagram adresim @bookandcoffe__ beklerim!

Teşekkürler, sevgiler...