Bir Marvel esintisiyle baş başa kalacaksınız, çizgi roman serisinden Ant Man; Karınca Adam beyaz perdede yerini buldu! Baş rollerde    ...

Ant Man Konusu ve Oyuncuları 2015

/
7 Comments
Bir Marvel esintisiyle baş başa kalacaksınız, çizgi roman serisinden Ant Man; Karınca Adam beyaz perdede yerini buldu!
Baş rollerde  Paul Rudd, Evangeline Lily, Michael Douglas, Michale Pena ve  Corey Stoll yer alıyor iken yönetmenliğini  Peyton Reed üstleniyor.
Biyokimya uzmanı Dr. Hank Pym ~Michael Douglas, yaptığı çalışmalar sonucu maddelerin boyutlarını değiştirebilmektedir. Bunu önce kendi üzerinde test eder yeni bir şey daha keşfeder artık diğer böceklerle de iletişim kurabilmektedir. İnsanlığın geleceği için yaptığı kıyafetle düşmanlara karşı savaşacaktır. Peki, bunun için kimi seçecek? Elektrik mühendisi, soygun esnasında yakalanan, hapisten yeni çıkmış, işsiz, kızını görebilmek için maddi durumunu toparlamak zorunda kalan Scott Lang ~Paul Rudd, küçük bir kumpas ile  kostümü giymeyi kabul eder. Bu süreçte Hope Van Dyne ~Evangeline Lily, Dr. Hank'in kızı, yardımcı olacak ve Scott Lang sahip olacağı yetenekleri keşfedecektir. Ezeli baş belası, yellow jacket kostümündeki Darren Cross ~Corey Stoll ile olan düellosunu kızının odasında gerçekleştiren baba, kızının kahramanı olabilecek mi?
İzlerken çok keyif aldığım, yapılan çalışmaların insanlığın kaderini nasıl etkilediğini gördükçe keşke biz de yapsak böyle şeyler deyip, hayal dünyasında buldum kendimi :) IMBD'den 7,6 alan film izlemeye değer! Şimdiden iyi seyirler... Yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım ;)


BENZER YAYINLAR

7 yorum:

  1. Tam bizim çocuğa göre benim ilgimi çekmiyor nedense bu tür filmler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende pek çizgi,anime olsun pek hoşlanmam ama bu başka geldi, keyif aldım, çocuğunuzla beraber izlersiniz artık ;) İyi seyirler, bu arada hoş geldiniz!

      Sil
  2. yazılarınızın farkında olmadan takipçisi oldum .güzel bir bloğunuz var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Mustafa Bey bende sizin blogunuzla ilgili aynı düşünceleri paylaşıyorum, daha detaylı inceleyeceğim tez zamanda ;)

      Sil
  3. Slm normalde süper Kahramanlı filmler ilgi alanımda değildir. Dram onceligimdir. Ancak aradan sıyrılarak çok ilgi çeken ve izlenen filmleri de kaçırmam izlerim. Antman yakın zamanda izleyeceklerim arasinda. Spoiler olayından korktuğum için postu okumayı yarısında bıraktım :)))

    YanıtlaSil
  4. Ben buna yorum yazmamış mıyım fenomenim??? Yazdım diye kalmış aklımda!
    Sayende izledim!!! Yorumumda sana da atıfta bulundum zaten teşekkür olarak :)
    İyi ki bu Marvel'i kaçırtmadın bana!
    Eline sağlık, bol tşk, sevgi, saygı, iyi dilek ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende severek izlemiştim, ne güzel sende izlemişsin ve beğenmişsin Dağınık :)

      Sil

Yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım! Eksik etmeyiniz...
Kitap yorumlarım ve fotograflarım için instagram adresim @bookandcoffe__ beklerim!

Teşekkürler, sevgiler...