monster Melodram türünde 50 bölümden oluşacak dizinin başrollerinde Kang Ji Hwan, Sung Yu Ri, Park Ki Woong ve Soo Hyun yer alıyor. ...

Monster Konusu ve Oyuncuları 2016

/
36 Comments
korean drama 2016
monster
Melodram türünde 50 bölümden oluşacak dizinin başrollerinde Kang Ji Hwan, Sung Yu Ri, Park Ki Woong ve Soo Hyun yer alıyor.

Bölüm sayısı fazla olduğundan aksiyonun yavaş ilerleyeceğini düşündüm ama yanılttı! Kang Ji Hwan'ın oyunculuğunu sevdiğim için ilk bölümü izleyeyim dedim sonra devamı geldi...

monster kdrama
Sung Yu Ri and Kang Ji Hwan
Dizi Kang Ki Tan ~Kang Ji Hwan ve ailesinin geçirdiği trafik kazası ile başlıyor. Kazada hem anne ve babasını hem de gözlerini kaybediyor. Bir anda muhteşem hayatı alt üst oluyor. Kaza mı, komplo mu? 

Teyzesinin ve eniştesinin kontrolü altında mirasına sahip çıkmak zorunda kalır. Kazadan sonra kimseye güvenemez. Teyzesinin aldığı kararlara dahi hep şüpheci yaklaşır. Annesinden kalan pataloji hastanesini ise satmayı hiç düşünmez ama elindekilere sahip olmak için can atan prosedürleri çok iyi bilen, savcı eniştesine direnebilecek mi? 

Gözleri görmüyor ev ve iş yerinde çalışanlar dahi herkes arkasından iş çeviriyor. Agresifliği gittikçe artıyorken işe aldığı Cha Soo Yeon'a ~Sung Yu Ri olan duyguları değişmeye başlıyor...Tek güvendiği kişi oluyor...

Cha Soo Yeon and Kang Ki Tan
ikilinin gençlik halleri
Bir gün esrarengiz bir olayla teyzesini kaybeder akabinde mirasını... İkinci kez ölümle karşı karşıya kalır. Varlıktan yokluğa geçişi çok hızlıdır. 

Kang Ji Hwan, Kang Ki Tan
Kang Ki Tan
İntikam arzusu ile hayata tutunur. Öfkesi büyüktür. 

Kaybettiklerini ve ailesinin intikamını almak için kimlik değiştirir. Ummadığı yerden destek gelince de tam donanımlı olarak elit sınıf ile yüzleşmeye hazır hale gelir. Hastanesini ele geçiren ve eniştesinin de bünyesinde yer aldığı Dodo grubunun çalışanı olmak için iş başvurusunda bulunur. 

park ki woong
Do Geon Woo
Avukat adayı olarak ön görüşmeyi atlatır, eğitimleri de geçer. Zekası ile herkesi kendine hayran bırakır. Dodo  grubunun güvenini tamamen kazanır ama amacı eniştesinin de güvenini kazanmaktır. Ama hiç de kolay olmayacaktır.

Eniştenin hedefleri ise başkadır... Kang Ki Tan'ın yer aldığı stajyer grupta favorisi, destek olduğu, kimsenin bilmediği Dodo grubun gayri meşru çocuğudur. (Do Geon Woo ~Park Ki Woong. )

Kkang Ji Hwan and Park Ki Woong
Do Geon Woo ve Kang Ki Tan
ajan 1 ajan 2 :) 
İkili eğitimlerde, sınavlarda birinci olabilmek için sürekli yarış halindedir. Bir de işin içine aynı kızdan hoşlanma durumu girince işler iyice karışır.

Cha Soo Yeon, Kang Ki Tan, Do Geon Woo
iki adam bir kadın :)
Cha Soo Yeon ~Sung Yu Ri ise babasının ölümünden sonra otistik kardeşine daha iyi hayat sunabilmek için bu yarışa dahil olur. Amacı stajyerlikten sıyrılıp Dodo grupta iyi maaşlı bir avukat olmaktır.

Her bölümde farklı olayların olduğu akıl almaz entrikalarla dolu bir serüven izlemeye hazırsanız hemen başlayın derim ama güncel dizi... Pazartesi ve Salı günleri yayında. Hızlı izliyorsanız biraz daha bekleyin ki bölümler tamamlansın. Şu an 2olerde... Tercih sizin...

Teşekkürler, sevgiler...





BENZER YAYINLAR

36 yorum:

  1. Ayyy Fenom 50 bölüm diyosun bak 😂😂sınavlardan sonra buna gömülimi 3-4 güne hüüpletirim hepsini hocam uygun mudur 😂Ama komple bitsin yeni bölüm bekleyemem sabırsızım biliyosun beni ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Komşum sınavdan sonra değil de dizinin bitmesine yakın başla.... daha 20lerde :)) Hızlı hatunsun beklemeyi de sevmiyorsun ben sana başla derim merak etme :))

      Sil
  2. Konusu ilgimi celbetti. Bollywood'dan başımı kaldırabilirsem bakıciym gari. Sevgiler fenomen bacı ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. konusu fena değil emine, merakla izliyorum :) şans verilebilir, teşekkür ediyorum ;)

      Sil
  3. Bekliyorum, 45. bölüme filan gelsin de tüketeceğim bunu 1 haftada :))
    Lee Gi-Kwang'ın konuk oyuncu olduğunu bilmiyordum ama.. Gençliği yani sadece öyle mi.. Yıkıldım :D
    Bitse de izlesem^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Akela! gençliğinde ilk bölümde bol bol var, arada flash back işte :))) Lee Gi Kwang ilk defa izledim ben bu arada :D
      Evet erken daha başlaman için ... Ama fena değil sevdim ben, stok bölüm varmış seyrinde gidiyor, ona da sevindim ki!

      Sil
    2. Bende sadece "20 years old" mini dizisinde izlemiştim oradan hafızamda kendileri hihi :D
      Ona sevindim bak şimdi, sıkıntı çıkmayacakmış neyse ki hikayede. O arada da iyileşir inşallah :)

      Sil
    3. İzlemedim Akela onu da ahahaha... hayret ediyorum şu an iyi izliyorum sanıyordum =)
      Çıkmaz muhtemelen yarısından fazlası çekilmiştir tahminimce :)

      Sil
    4. O 4 bölümlük mini dizi. Samimi, tatlı bir dizi ama biraz fazla kız dizisi gibi :D Sanırım izlediğimiz diziler hep farklı o yüzden böyle oluyor :))
      Güzel haberlerini bekliyorum o zaman dizi ile ilgili^^

      Sil
    5. Hiiimm anladım akela =)
      Kesinlikle farklı ama ortak da var ya yapma şimdi 😂

      Sil
  4. Hmmm hareketli diziymiş. Geçenlerde yazılara konsantre olmaya çalıştığımda midem bulamadığı icin alt yazı okumadan dizi seyredeyim dedim. Türk dizileri öyle yavaş kı Türk dizisi seyredecek kadar sabırlı olmadığımı farkettim. ABD dizilerinin hızına alışmışız ya. Ama Doğu senaryoları hem hızlı hem kültürel olarak kendimizden birşeyler bulabildiğimiz senaryolar oluyor galiba. Çok önce bir Kaç Kore dizisi görmüştüm bize yabancı olmayan hassasiyetlerin olması seyirciye daha iyi katarsis yapabilme imkanı veriyor. Bu senaryoyu da okurken aklımda söyle 150 bölümlük bir Türk dizisiymiş gibi bir imaj canlandı. Bölüm sayısı azaldıkça daha iyi oluyor tabi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tespitin çok doğru Deniz! Aynen aksiyon seyrinde ilerlesin bölüm sayısı normal olsun tamam yani, bakışmalar... aşk...müzikler... uzat da uzat... 50 bölüm olunca genelde Kore dizilerinde çocukluk dönemi ile bağlantı kuruyorlar, o şekilde uzuyor yani ;) Ben de senin blog yayınını okuyordum, sen de buradaymışsın sevindim :))) İnş hamileliğin rahat geçer, hayırlı haberlerini alırız, bizlere de dua et ;)

      Sil
  5. Gerçekten de aksiyon oldukça hızlı gelişmiş... Beklentiyi yükseltmek istiyor demek ki... Konu da güzel olunca, bizlere izlemek düşer.. Teşekkürler.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet renkli pata aksiyon seyrinde, teşekkür ederim yorum için 😉

      Sil
  6. oyuncuları mikemmelmiş, diziye aşık oldum da bölüm😁

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bölüm sayısını takma merve! hızlı ilerliyor ;)

      Sil
  7. 50 bölüm melodram kaldıram ama konusu merakımı celbetti, bakıcaz artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aksiyon da var karışık aslında çok dram ağırlıklı, duygusal değil saliha nur ;)

      Sil
  8. Bir fırsat bulsam filim izlesem,diyorum.Ama şu uzun uzun bakışmalar ve ağır çekimler beni çok yoruyor o yüzden filimleri diziye tercih ederim.

    YanıtlaSil
  9. Ama emek vermiş Fenomen tanıtmışsın sırf bu yüzden bakamalıyım bir bölüm belki hoşuma gider kimbilir.Sağolasın emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu dizi de o tarz uzun uzun bakışmalar falan yok merih'cim 😉 aksiyon seyrinde bir dene istersen, beğenmezsen bırakırsın 😉 bizim yerli diziler gibi değil yani sıkıcı degil, uzatmalar yok ben izlerken keyif aldım tabi ama bilmiyorum zevk işte 😉

      Sil
    2. Bu dizi de o tarz uzun uzun bakışmalar falan yok merih'cim 😉 aksiyon seyrinde bir dene istersen, beğenmezsen bırakırsın 😉 bizim yerli diziler gibi değil yani sıkıcı degil, uzatmalar yok ben izlerken keyif aldım tabi ama bilmiyorum zevk işte 😉

      Sil
  10. ismi görünce ilk izlediğim bir anime aklıma geldi. "hoha monster'ın dizisi mi varmış" diye epey bir merak salmıştım, ama okuduğum kadarıyla değilmiş. fakat bu dizinin de konusunu epey epey bir sevdim. bir de aksiyonvari hadiseleri sevince insanın ister istemez ilgisini çekiyor. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Riv! Hoş geldin! Artık bizimle misin? Özledik ki 😂😂😂😂

      Sil
    2. yep! ^^
      yalnız bir ara yanıtla kısmını bulamadım.
      ondan geç yanıt veriyorum kusura bakmayasın kore'm.
      yalnız blogunun bu hali, feci, feci hoş olmuş.
      kucaklanası bir şey.

      Sil
    3. Ole! ,,,, ❤
      Ahaha alıştık tabi temada farklı riv!

      Sil
  11. ayyy, 50 bölüm çekilmez , hiç başlamam , ama o en son izledim ya senin blogunda görüp hani asker çocukla doktor kız , o ayar bir dizi mevcutsa kaçmaz , o kadar çok sevdim ki , keşke o 50 bölüm olsaydı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahaha romantik dram insanı seni, dots iyiydi sağlam kalite yani, a gentleman dignity izledin mi, eğlenceli yetişkin tarzı eylem?
      50 bölüm ama aksiyon seyrinde, izliyorum sevdim yani 😉

      Sil
  12. ona başladım 10 dk sonra vazgeçtim ben ya , eletrik alamadım sanırım , bşka :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eylem!a gentleman dignity değil mi? güzel yaa aslında ama zevk iste başka dizi önerelim o zaman 😉 neler izledin acaba en sevdiklerin 😂

      Sil
  13. ben yiyeceklerden gidiyordum yahu olmadı böyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kore dizisi de verelim, iyi gider tariflerin yanına çay bir de kore dizisi oh mis Neslihan 😂😂😂

      Sil
  14. meraba ilk baslarda oynayann kör cocugun gercek adi ne biliyomusunuz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, hoş geldin adsız 😉
      lee gi kwang değil mi, gençlik halini Soruyorsun?

      Sil
  15. Nerden izliyebilirim acaba

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım! Eksik etmeyiniz...
Kitap yorumlarım ve fotograflarım için instagram adresim @bookandcoffe__ beklerim!

Teşekkürler, sevgiler...