Goblin: Guardian: The Lonely and Great God Selam!!!! Nasılsınız? Eski performansıma dönmek üzereyim ve Kore dizileri ile devam!!! B...

Goblin | Guardian: The Lonely and Great God | Kore Dizisi 2016

/
34 Comments
Goblin kore dizisi 2016
Goblin: Guardian: The Lonely and Great God
Selam!!!!

Nasılsınız? Eski performansıma dönmek üzereyim ve Kore dizileri ile devam!!! Bu yıl ne kadar güzel ve enteresan diziler vardı!

W: Two worlds dizisiyle bir hayli heyecanlanmıştım, çok yaratıcıydı senaryo, oyuncular da hakkını vermişti ama finale doğru beklentim düşmeye başlamıştı.

Kore aktörlerinden üç kişi favorim, dizilerini de kaçırmıyorum, bunlar; Gong Yoo, So Ji Sub ve Hyun Bin eheheh....

-Kore deyince üç erkek akla gelirmiş, dizide de geçiyor; Hyun bin, Wo Bin, Kim Wo Bin =))-

Gong Yoo'yu da özlemiştim, o mimikleri yok mu, bakışları falan duyguyu çok iyi geçiriyor...  fantastik yapımda olunca mis mis!



Gong Yoo yeni dizisi 2016
Gong Yoo

Güncel dizi malum, beklemek çok zor oluyor, başlamayacağım diye dirensem de hep merakıma yenik düşüyorum. Ve sonuç; başladım... yine heyecanlı bekleyiş en gıcık olanından! 

Kurgusunu çok beğendim hal böyle olunca da acaba nasıl ilerleyecek, bozulacak mı kaygısı ile finale doğru ilerliyorum umarım doz katlanarak gider ki Lee Dong Wook ile Gong Yoo ikilisine bayılıyorum, kopuyorum izlerken!

"Olmak ya da olmamak" dedim Shakesper gerisini getirdi.

goblin tumblr


Kim Shin ~Gong Yoo, ruhların toplayıcısı/koruyucusu, üstün güçleri olan 939 yaşında bir goblin. Askeri görevindeyken en sevdiği kişi tarafından ihanete uğramış olan Kim Shin, sebep olduğu olay sonrası ölümsüzlükle lanetlenmiştir. Bu laneti, goblinin gelini kaldırabilir ve bir gün karşılaşırlar. Tabii ki yağmurlu bir günde =)

 -yağmur, çiçeklerin açması önemli, şifreli durumlar gani dizide-  

Kim Go Eum goblin
sevgili demekmiş =))

Ji Eun Tak ~Kim Go Eum, goblinin gelini, Azrail'in aradığı kaçak ruh. Annesini küçük yaşta kaybetmiş teyzesi ile yaşamak zorunda olan hor görülen Ji Eun Tak, hayaletleri görme yeteneğine sahip. Hayaletlerden goblinin gelini olduğunu öğrenir ve goblini bekler, onunla evlenmeye dünden razı. Ama nasıl olmasın ki? Zor zamanlarında dibinde biten, sempatik yakışıklı... 939 yıl boyunca biriken servet, ihtişamlı hayat... 

İkili esrarengiz şekilde birbirine bağlıdır. Zamanla bu bağları, duyguların manasını öğrenmeye başlarlar ve bir şekilde evsiz kalan Ji Eun Tak, gelini olduğu goblin ile aynı evde yaşamak ister. Ama goblinin evde Tanrı misafiri, Azrail arkadaşı vardır.

Lee Dong Wook yeni dizisi 2016
Lee Dong Wook
Wang Yeo ~Lee Dong Wook, hafızasını kaybetmiş, ismini dahi hatırlamayan bir ölüm meleği, Azrail. Kim Shin ile zoraki bir araya gelmelerine bir de Ji Eun Tak'ın birlikte kalma istediği eklenince işler çıkmaza girer. 

korean drama 2016
bu ikili beni öldürüyor =)


Kaçak ruh olan Ji Eun Tak'ı diğer tarafa göndermeye can atan Azrail'e karşı gelinini korumak zorunda olan goblin! Üçlünün ev maceraları tam gaz devam ederken...

İkilinin -goblin ve azrailin- normal hayata adaptasyonları da bir o kadar zor!

Telefon macerası, kopmamak elde mi?


Lee Dong Wook gif


goblin

Goblin, her ne kadar ölümsüzlükten kurtulmayı yıllardır beklese de ansızın kapıyı çalan aşk...

Kütle ile hacim orantılı değildir. Menekşe kadar küçük olan bir kız, bir çiçek yaprağı gibi hareket eden bir kız, kütlesinden çok büyük bir güçle beni kendine çekiyor. Tam o esnada Newton'un elması gibi onun üzerine düşene kadar durmaksızın yuvarlandım. Küt diye! Kalbim yer ile gök arasında sıçrayıp duruyor. Benim ilk aşkım! 
goblin replic
Quebec macerası
Yıllardır beklediği ölüm mü, aşk mı? Kararsızlık... Gidip gelmeler...  kendi hazır olduğunda gelini onsuzluğa hazır olacak mı?  Ya da  gerçeği bilmeyen gelin laneti kaldırabilecek mi yoksa lanet farklı hal mi alacak? Azrail kaçak ruhu avlayacak mı? Azrail'in hafızası yerine gelecek mi? Peki Azrail'in aşkı?

Bir sürü bir sürü sorular... -kafamda deli sorular...-

Fantastik komedi tarzında eğlenceli bir dizi arıyorsanız kaçmaz!
Dizi 16 bölümden oluşacak, 6 bölüm yayınlandı. Orijinal dilde cuma-cumartesi günleri yayınlanıyor. Koreantürk'te -buradan- cumartesi-pazar günleri alt yazılı izleyebiliyorsunuz, bilginize...

ben kaçar =)

İyi seyirler, sevgiler...





BENZER YAYINLAR

34 yorum:

  1. Bu diziye bayılıyorum! Normalde pek k-drama izlemem, en son W'yu izlemiştim ondan da sıkıldım hatta finalini Goblin'e başladıktan sonra izledim. Ama Goblin öyle mii... Her bölümü ayrı güzel, ayrı komik. Sırf Azrail - Goblin ikilisinin ilişkisiyle bile yürür bu dizi. Bu arada o şiirin okunduğu sahne çok güzeldi. *.* "Kütle ile hacim orantılı değildir.
    Menekşe kadar küçük olan bir kız, bir çiçek yaprağı gibi hareket eden bir kız, kütlesinden çok büyük bir güçle beni kendine çekiyor."

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa ben de yeni başladım hemen bitirdim, o heyecanla büyülü ayraç, gong yoo'yu seviyorum sırf onun için başladım zaten =))
      Yaa olay replikler var cidden, senaristleri de iyi bakalım finali de iyi olur diye umut ediyorum =))

      Sil
  2. Takipteyim bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  3. Normalde romantizm konulu dizileri takip edemiyorum, çabuk sıkılıyorum bir şekilde yarım kalıyor bu nedenle. Fakat işin içine fantastik, ve komedi de eklendi mi benim için bile tadından doyum olmuyor. Geçen hafta mı yoksa ondan evvel ki hafta mı *anımsayamadı* Rin-chan'ın bloguna yazdığı yazıyla başlamıştım bu diziye. Oldukça da sevmiştim. ^^
    Kore dizileri dendi mi aklıma gelen kişilerden bir tanesi de sendin Kore'm. Bu nedenle, senin yorumunu da oldukça merak ediyordum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Riv, romantizm dozunda olunca iyi oluyor aksine ben de katlanamıyorum, goblin de tikirinda sevdim 😉 fantastik de mis 👌👌👌
      Riv özlemişim, iyi ki geldin, öpüyorum çok 😙😙😙

      Sil
    2. Ayy aranıza gireceğim biraz ama adımı görünce dayanamadım :D İzlemene vesile olduğum için çok mutlu oldum Riv, hepimize iyi seyirler :'))

      Sil
    3. Ahaha gel gel ne olacak esseve rin, sen de bizdensin 😉

      Sil
  4. ya bence varya 20 bölüme çıkarırlar ki.bence reytingleri çok iyi olacak.dediğin gibi replikler süper.her bir karakter orjinal olmuş.herkes rolünün hakkını çok iyi veriyor.biz kardeşimle bir bölüm bir bölüm gidiyoruz.bu yıl ikimizinde iki okulu olunca çok vakit kalmıyor :/ çok sabırsızım 5.bölm için :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok çıkarmazlar bence, sabit gider aman final iyi olacaksa bölüm sayısı kısa olsa da olur yani, ne finallere şahit oldum peeeh =))
      kız 5 ve 6. bölüm yayınlandı ki, dün izledim ;)

      Sil
  5. bölümler yayımlanıyor da biz vakit bulamıyoruz :/ o yüzden yavaştan yavaştan gidiyoruz iyi de oluyor bölüm beklemiyoruz :) finalinin harbi iyi olması lazım.dediğin gibi ne dizler geldi akıbetleri hayr olmadı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa öyle olması iyi evet ben gibi tüketici olursan daha zor =( aynen güzel kararında olsun 😉

      Sil
  6. Goblin ve Azrail arasındaki diyaloglara kahkahalarla gülüyorum ya :D Dizide hiçbir şey olmasın sadece ikisi olsun yine izlerim valla :D
    Konu güzel, oyuncular da çok iyi ama yine de ben bu kadar muhteşem bir dizi beklemiyordum. Beklentilerimi kat kat karşıladı Goblin. 2016 favori dizilerimde mutlaka yer alıcak :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa hakikatene esseve rin ve goblin in mimikler nasıl, süper değil mi 😂
      Açıkçası ikisi götürüyor zaten, bence de olur 😉
      Finali görmeden cosmuyorum artık 😶😶😶
      İyi seyirler 💕

      Sil
  7. Bravo Korecim bol bol yazilarini bekliyoruz artik 😊

    YanıtlaSil
  8. Gong Yoo 😍 Komşum izlediğim iki dizisini de sen önermiştin zaten ondan sonra benimde severek izlediğim oyuncular arasında yer aldı 😌 Gifleri izlerken ben 😂 Final yapsın izleyeceğim çeviri bekleyemem biliyorsun tırnak kalmadı çeviri bekleyeceğim diye 😶

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Komşum bu dizi daha da iyi haberin olsun ama bekle sona yaklaşınca, beklemesi çok gıcık 🙈🙈🙈

      Sil
  9. Merak ettim, belki döndüğüm de izlerim seviyorum kore filmlerini hiç dizilerinden başlamadım takip edemem diye sezonlar bitince toptan izlemek iyi oluyor bana:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl istersen örgü çantam, sen keyfini çıkar yolculuğun, öpüyorum seni 💕

      Sil
  10. Bu dizinin konusu çok hoş ya :) Dediğin gibi bu sene çok iyi yapımlar vardı ve 2017'de de öyle gözüküyor :)
    Yalnız Azrail'le Goblin'nin kendi aralarındaki çatışmaları çok tatlı değil mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Kafka Tamura 😉
      Her yıl beklenti katlanıyor tabi, daha da iyi olmalı, yerlilerden umut yok 😂
      İkili çok iyi gerçekten 😍😍😍

      Sil
  11. yoo ne güzel bi dizi izleyeceğimmmm mutlakaa çok tatlıılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu dizi kaçmaz Merve, iyi seyirler şimdiden 😙😙😙

      Sil
  12. gong yoo , canım ya özlemişim ben de , biliyorsun ne zamandır izleyemiyorum kore dizisi , bakalım yakın zamanda bir tane ile dönüş ü yapsam acaba :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dönüşü bunla yap eylemcan, çok eğlenceli 😉

      Sil
  13. Filmin konusu ilgimi çekti. Online film izleyemiyorum. İzleyebilsem bakardım Goblin'e. Konuyu okuyunca aklıma The Age of Adaline filmi geldi. Orada gençliğinde ölümsüz olan kadın tekrar ölümlü hale gelince kaldığı yaştan hayatına normal bir şekilde devam ediyordu. Belki Kim Shin'in kaderi de öyle olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haftada iki bölüm geliyor Zülal, koreanturk'ten izliyorum ben de ;)
      Dediğin filmi izlemedim ve hemen izlemek istiyorum, sevdiğim oyuncu -Blake- varmış oysa =)
      yani bu dizide de olası ama lanete göre kurgu iyice sarpa sarmaya başladı, nasıl bağlayacaklar bilmiyorum, aşıklardan biri ölmeli şeklinde ilerliyor şu an =)

      Sil
  14. Ay ay , benim kalbim dayanmıyor acayip merak ediyorum yaa :D Ama bu sefer hepsi tamamlanmadan izlemiycem yoksa kalpten giderim beklerken :D Ama merak ettiğim bir şey var kız gong yoo dan çok küçük ya uyumlular mı ,gerçi kızın gerçekte ki sevgilisi de 20 yaş mı ne büyükmüş kız kıvırabilir :D Birde hafıza kaybı geçiren Azrail , hahaha :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa başlamadın mı ne güzel Saliha! bekle Allah bekle, halimi düşüüüüün =(((
      açığı kapatıyor o mimiklerle, konuşmalarıyla gong yoo için rahat olsun ;)
      evet ne çekiyor o Azrail, "birileri adını bile bilmiyor..." bu repliği gördükçe kopacaksın =)))

      Sil
  15. Yaa ben buna yorum yaptımdı ki :)))
    Neysee. Feno şu an heyecan dorukta bakalım Shin kardeş ne yapacak Yeo ya
    beni de iyice kore fanı yaptınız he :D
    Gülücüklü Kal...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Talha goblin ile ilgili yorum yazdın, dizi favori yayınlarımda olabilir, bence de hatırlıyorum 😉
      Son bölüm nasıldı ya, tahmin ediyordum ama üzüldüm Azraile kurban gidiyor paso 😂😂😂
      Sen de gülücükle kal...

      Sil
    2. Buraya yorum yapmışım ya ben🤤pekinen son nereye yorum yaptım 🤔sana diye başka bi yere mi yorum yaptım 🙈yemediğim bi halt değil yane avv 😁🤣

      Sil
  16. Ben de w ve goblin'i çok beğenmiştim ama kız oyuncu olmamış sanki🤔 kim olduğunu da bilmiyordu🤣🤣 hoş blogda iki diziye de yazı yazdım gibi hatırlıyorum ama ondan da emin değilim :)) neyse diziler güzeldi,yazıda güzel olmuş.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım! Eksik etmeyiniz...
Kitap yorumlarım ve fotograflarım için instagram adresim @bookandcoffe__ beklerim!

Teşekkürler, sevgiler...