Her yaş grubuna hitap eden   -1930'larda ortaya çıkartılan- başkahramanlar, Batman ve Superman! Miyonlar tarafından severek izlendi...

Batman V Superman: Dawn Of Justice Konusu ve Oyuncuları 2016

/
56 Comments

Her yaş grubuna hitap eden  -1930'larda ortaya çıkartılan- başkahramanlar, Batman ve Superman! Miyonlar tarafından severek izlendi, takip edildi... 

İnandığı değerler uğruna mücadele veren iki farklı karakter... İlk kez karşı karşıya! 

Bu sefer de kendilerine hayran bırakabilecekler mi, tatmin edebilecekler mi?

25 Mart 2016’da vizyona girecek olan Batman V Superman: Dawn of Justice ~Batman ve Superman :Adaletin Şafağı, ilk duyurulduğu günden itibaren bilim kurgu, aksiyon meraklılarının ve özellikle Batman ve Superman izleyicilerinin dikkatini çekmişti. 



Yönetmenliğini Zack Snyder'in yaptığı Dawn of Justice, çok başka! Synder, Gotham ve Metropolis şehirlerini komşu olarak gösterip sürprizlerle dolu, beklenileni katlamak için olağanüstü bir çaba sarf ediyor. Batman ve Superman'ı çizgi romanlardan çıkarıyor, popüler kültürün içine sürüklüyor. Batman rolünde Oscar ödüllü Ben Affleck -çizgi film karakterine daha uygun buluyorum-, Superman rolünde ise Hanry Cavill yer alıyor.

Man of Steel'de karakterini Cavill, 'Clark bulunduğu gezegende bir yabancı olduğunu biliyor. Fakat burası onun ev olarak tanımlayabildiği tek yer ve bu nedenle onu korumak için kendi kültürünü feda ediyor.' şeklinde yorumlarken, Ben Affleck ise 'Daha önce yapılanlardan çok daha iyi bir iş çıkardığımızın farkındaydık ama sıradan algısını da hissetmemek olanaksızdı. Kostümüm o kadar iyi tasarlanmış, o kadar havalı görünüyordu ki benim için karakterimin cezbedici özelliklerinden biriydi.' diyor.

Diğer oyuncular ise önceki Superman filminde olduğu gibi, Amy Adams ~Lois Lane ve Diana Lane ~Martha Kent rolünde olacak. Bir değişiklik de Alfred rolünde, Jeremy Irons bu rolü üstlenmiş. Öte yandan yeni karakterler olarak Wonder Women ~Gal Gadot, Lex Lethar ~Jesse Eisenberg ve Aquaman ~Jason Momoa rolünde olacak.


Pekii... Down Of Justice bize neler sunacak? Önceki Superman filminden yola çıkarsak, bilindiği üzere Superman sıradan bir insan olmaya çalışırken, kriptondan gelen ve kendi türünden olan uzaylılarla savaşmış ve kazanmıştı. Aslında hikaye tam olarak burada başlıyor. Bu savaş Superman’i bir kısım insanlık gözünde kahramanlaştırır ve hatta ilahlaştırır. Ancak bir kısım insan topluluğu ise; Superman’i kontrolsüz güç ve büyük bir tehlike olarak görür. Alfred’in tüm uyarılarına rağmen, Batman yeni nesil zırhı ile Superman’in karşısına çıkmaya karar verir. Ancak dünyayı bekleyen daha büyük bir düşman ortaya çıkacaktır...


Film -fragmanlarından anlaşıldığı kadarıyla- üst düzey bilgisayar efektleri ile izleyicilerinin karşısına çıkacak. Etkileyici replikler şimdiden tüyleri diken diken ediyor. Kaldı ki bu çizgi dizi izleyicilerinin oldukça beğenisini kazanmıştı. Dört gözle beklediğim bu filmi, size de tavsiye ederim. Umarım beğenirsiniz... İyi seyirler!!!







BENZER YAYINLAR

56 yorum:

  1. Filmle ilgili bir haber beni guldurmustu: thy Filme sponsor oldugu Icin reklamlarini thy ile gottham ve Metro ctiy e uctugunu soyleyen Batman ve supermandaki Kotu Adami kullanmislar. Bizim Millet de Reklamdan Sonra Aramis Telefon trafigi olmus thy ye : nette bilet sisteminde bulmadik gottham ve metrocty e bilet almak istiyoruz diye ;)) bu Filmen Bahsedince akklima o haber geldi. Firsat olur da Seyrederim ins.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama öyle gerçekten de Bize Her Yer Okul! thy sposoru olduğu için de aynı tarihte gösterime giriyor falan bende okudum hatta elimde dergisi var :))) O kadarını bilmiyordum ki :)))

      Sil
  2. oo ne kadar ilginç batman ve supeman bir arada. spider man küser şimdi bunlara :) batman ve spider man hastası oğlum. bu film kaç yaş kitlesi için olur acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Küsük kalsın o da :))) Spiderman'la biz çekelim o zaman senin junior falan Fe Lady! lafımı olur :))) Her kesim için olur ama senin juniora uygun olur mu bilmem :)))

      Sil
  3. Bu ara sinemada hangi filme gitsek bu filmin fragmanını yayınlıyorlar. Efektleri ve kurgusu gerçekten bi harika. Sabırsızlıkla beklediğim filmlerden. Bakalım neler olacak?☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heyecan dorukta ben de, ben afflecki görmek istiyorum nasıl, hakkını verdi mi diye :) on kilo da almış film için :)))

      Sil
  4. tam benim oğlana göre :))

    YanıtlaSil
  5. Seviyorum ben bu tipleri ya :) ama daha çok süpermani sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Batman favorim Dream! Aklım ben affleck de, nasıl oldu acep, hakkını verdi mi :))) hayalimdeki kadar var mı :))

      Sil
    2. Batman favorim Dream! Aklım ben affleck de, nasıl oldu acep, hakkını verdi mi :))) hayalimdeki kadar var mı :))

      Sil
  6. Bir Batman hayranı olarak kesinlikle izlenecekler listemde.

    YanıtlaSil
  7. İkisi de önceden sevdiğimiz kahramanlar. Bu film kaçmaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de kaçmaz, teşekkürler Nilgün Aydın! Heyecandan hemen paylaşasım geldi ;)

      Sil
    2. Bence de kaçmaz, teşekkürler Nilgün Aydın! Heyecandan hemen paylaşasım geldi ;)

      Sil
  8. vuhhuu harika olcak gibi görünüyoo!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi yaa beklentim tavan, hadi hayırlısı bakalım Poşet!ciiiimmm:))))

      Sil
  9. selam mimlendin blogumdaki son yayına bakar mısın :P

    YanıtlaSil
  10. Bu filmi kesinlikle izleyeceğim. Merakla bekliyorum :) Briyantin kafa süperkıroyu dövse de benim yarasa, bi rahatlasam Korefenomeni! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aha hhahaaa Batman'cisin ben gibi Blana K! :)))

      Sil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süleyman ve batman...bakalım nasıl olacak...

      Sil
    2. Süleyman ve batman...bakalım nasıl olacak...

      Sil
  13. Bı yorumu bilerek silmiyorum:))) süleyman:))))) telefonun aZizliği:)))) çoookkkk güldüm sesim geliyor mu?:))))

    YanıtlaSil
  14. Yanıtlar
    1. Aynen Zülal! Değer diye umuyorum, heyecanlıyım çok :)))

      Sil
  15. Süper kahraman filmlerine bayılan biri olarak tabii ki kaçırmayacağım ve sinemada izleyeceğim. Bu arada talk showcu Jimmy Kimmel Batman ve Süpermen filmi için oyuncuların da rol aldığı bir skeç hazırlamış. eğer izlemediysen Youtube'tan izlemeni öneririm. çok eğlenceli :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzlememiştim şule uzundere! çok teşekkür ederim, bakayım hemen ;)

      Sil
  16. Ben affleck'i çok beğeniyorum ama süperman'i daha çok seviyorum ben yaa. Çocukluğumun kahramanı. En favori süpermenim de Christopher Reeve di. Ne güzel süpermendi o, öldüğünde çok üzülmüştüm..

    YanıtlaSil
  17. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun sen de supermanci ol, yalnız kalmasın :))) teşekkür ederim Zehra Ertuğru!

      Sil
  18. Değişik bir kombib olmuşlar ben de ilk duyduğumda nasil olacak ki demiştim ama fragmanları izleyenler beğenmiş genelde.merak ettim ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben affleck güzel seçim olmuş, fragmanlar iyi minikare! Az kaldı bakalım ;)

      Sil
  19. Ah bi de çabuk gelsee o zaman :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geliyor Geliyor 19dan geri sayalım hihihiii :) teşekkürleer kitapavcısı!

      Sil
  20. Hiç Superman filmi izlemedim. Kripton, superman esprisi falan az çok duyuyoruz tabi :D
    Ama Batman, ahh çok severim :) Çizgi filmlerini bile izlerim. En sevdiğim kahramanlardan.
    Bence bu film süper olur, bakalım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senay Bn.! Batman sevilmez mi yaaa, bekliyoruz bakalım nasıl olacak ;) teşekkür ederim!!

      Sil
    2. Geçen Mısır Tanrıları nı izlerken önce bu filmin fragmanını gösterdiler. Bu film geliyor yani baya baya, bence yılın filmi olabilir.
      Ahh çok merakla bekliyorum :))

      Sil
    3. Valla pek bi hevesle beklemedeyim, beklentim de tavan!!! hadi bakalım geri sayıyoruz, çok heyecanlı :))))

      Sil
  21. Sanırım bir köşeye gidip ağlamalıyım :D Bu filmi merak ediyorum ama Superman ve Batman'i izlemedim, bir ara herkes izliyordu ya o döneme denk geldi :D Filme gitmek için diğerlerini de izlemeliyim ama sürpriiiz vize haftam başlıyor :D Ağlamaya devam edeyim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Salıncak!cım kasma filme git, vize sonrası izle diğerlerini, bu başka :)))

      Sil
  22. 'Ancak bir kısım insan topluluğu ise; Superman’i kontrolsüz güç ve büyük bir tehlike olarak görür.'
    Bu kısmı okuduğum da yüzümde kötü kadınları anımsatan bir gülümsemeyle Lex Luthor demeden demedim. Bastır Clark! Bir Superman tutkunu olarak tam iki yıldır bu filmi bekliyordum, yoksa bir buçuk yıl mı yalan olmasın şimdi. İlk duyduğumda delicesine iki bin on altı diyordum, ki çoğu izlemek istediğim film ve animasyon 2016'da ince tanesi gibi dizilmişti. Kung Fu Panda 3 (bayıldı), Kayıp Balık Dory (bekliyor), Deadpool (ki sevemedi), Alice Through the Looking Glass (bekliyor) ve dahası Superman ile Batman! Superman'in her filmini severek izlemişimdir, hatta seneler önce televizyon izlemeyi bırakan, ama yinede Superman, Matrix, ve sevdiği birkaç yapımı gördüğü gibi fangirl moduyla koşuşan kız olarak yine severek izlerim. Hatta öyleki bizimkiler artık bu hallerime alışıp "Riv, seninki başlıyor" der. Nadir televizyon izlediğimi bildiklerinden de o gece televizyonu bana bırakırlar (elbet maç olmazsa) Şu an Lost'da ki gerisayar gibi, gün sayıyorum. *-*
    Gönlüm Superman'den yana. Nedense konu Superman ve Batman olunca bir tartışma alıp gidiyor, öyle anlarda da takımını savunan tarafta ruh halim baskın çıkıp çenem düşüyor. Tek bu sebeple bir gün Batman sever arkadaş vardı, ya çocukla öyle bir tartışıyoruz ki Kore'm görsen ciddi bir mesele var sanırsın, ölüm kalım. Bir arkadaşta merak edip aramızda girmişti en sonunda merak edip sormuştu, söyleyince de. "Bende burada ciddi bir şey var sanmıştım" diye atar yapmıştı. Şimdi o Batman'ci arkadaş ile sinemaya gitmek istedim bak, ne güzel tartışırdık. Um... yada yok. Bizi salondan atarlardı yahu. Bu arada haber için çok ama çok teşekkürler Kore'm. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy Riv!!! Supermanci seni seni, bak yaa neler yazdırtmış sana :)) Batman ve superman tam karşı karşıya ama bir şekilde yan yana görecek gibiyiz :)))) Dozunda bi rekabet sanki :):)) geri sayıp duruyoruz, hadi bakalım! Ne demek ben teşekkür ederim Riv! keşke beraber izleyebilsek Batmanci arkadaşını aratmam herhalde :)))

      Sil
  23. Süperman ve Batman..İzlenmeli, izlenecek...:) Sevgiler

    YanıtlaSil
  24. Ben daha Batman'ın herhangi bir uyarlamasını seyretmedim, hemen seyredeyim o zaman :)

    YanıtlaSil
  25. Yanıtlar
    1. Evet evet, geri sayım başladı maviye iz süren! :))))

      Sil
  26. Ay sonunda gelecekmis. Bizim evin erkek kismisi bekliyor sabirsizlikla.

    YanıtlaSil
  27. güzel film bence herkes izlemeli ben bayıldım...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım! Eksik etmeyiniz...
Kitap yorumlarım ve fotograflarım için instagram adresim @bookandcoffe__ beklerim!

Teşekkürler, sevgiler...