Bloglar arası sık sık rastlamaya başladığım bir mim! Soruları ve cevapları gördükçe 'hayırdır inş, blogspot'a CV mi göderiyoruz...

Mim: KİŞİSEL BLOG YAZARLARI NELER DÜŞÜNÜYOR?

/
119 Comments

Bloglar arası sık sık rastlamaya başladığım bir mim! Soruları ve cevapları gördükçe 'hayırdır inş, blogspot'a CV mi göderiyoruz?' demeden de edemedim :)))

Haftanın Bloğu etkinliğimiz vesilesi ile tanıştığım Adam Mutlu ve hemşehrim Abdullah Tığ tarafından mimlenmiştim ki bir de baktım sevgili Dream!cim de mimlemiş ;) Ayrı ayrı teşekkür ediyorum!!!

1. Yakın çevrenizdeki insanlara blogunuzdan söz ediyor musunuz?

Evet, etmiştim ama ilgisi olmayanlar için manasız geliyor. 'neden?' 'ne işe yarıyor ki?' 'aman, milletin boş zamanı çok, şaşıyor herhalde!' 'aaa ne güzel bende mi açsam?' 'vaktim yok ki!' 'ben ne anlarım, yapamam herhalde!' söylemleri ile karşılaştım. O yüzden halden anlayanlarla paylaşıyorum öbür türlü anlatması çok güç geliyor, kendimi yormakta istemiyorum açıkcası üşeniyorum da... Keyif benim, zaman benim, yazan benim, paylaşan benim gerisi ...


2. Neden blog yazıyorsunuz?

Ehli keyif, ehli dünya insanı olarak tanımlıyorum kendimi. Severek, zevkle takip ettiğim/yaptığım uğraşları paylaşıyorum, benim gibi olanlarla karşılaşmak, buluşmak beni daha da keyiflendiriyor, ee az biraz da fikir/tavsiye verebiliyorsam değmeyin keyfime... Dizi, film, yeme içme... konusunda arşivimin geniş olduğunu düşünüyorum, meraklılara da kaçırmasınlar diye, ara ara 'cee eee' diyorum, hele ki 'tarzını söyle tavsiye edeyim' çok demişliğim vardır, öyle bi güven işte :))) Vakit sıkıntımda yok, 'neden siper ortamdan da geri kalayım, neyim eksik' dedim ve başladım blogging'e :))) 

3. İlk yazınız ile son yazınız arasında nasıl bir fark var?

Uçurum gibi... İlk yazmaya başladığım da paso arka arkaya bir sürü post yayınladım -ki bir ara robot musun? dahi dedi- içimden de sürekli 'aman kim niye okusun ki' diyorum, o apayrı bir şeydi! Sonra bakıyorum bakıyorum üye sayısı sadece kendim, eşim, bir iki sorgusuz sualsiz ziyarete gelmiş dost falan, yorum sıfır, sayfa istatistiklerine bakıyorum sadece ben herhalde desem de yine bir hevesle yazmaya devam ediyorum. Hey gidi hey... Çok ütopik geliyordu gfc'nin artması, paylaşımlarımın farkına varılması, okunması üstüne üstelik yorum alması... Ama şimdi hayretler içerisindeyim, yazar kafede bile yazıyorum... Paylaşımlarım takip ediliyor, yorum yapılıyor ve çok mutlu oluyorum... Artı yeni yeni blogger dostlar kazanıyorum, seviyor ve seviliyorum hihihihii :)) 

4. Blog yazmak normal yaşantınıza ne kattı?


Yeni bir ortam/çevre, blogger dünyası... Sevgi saygı dolu, tecrübeli, hamarat, kültürlü, nitelikli, yaratıcı, dokunuşları ile özgün izler bırakan blogger dostlar + samimi, içten - zaman zaman kafa dağıtıp, geyip yapabileceğim bazen de duygusala bağlayacağım- bir ortam... Ruh ikizimi ~Dağınık Anne!yi bile buldum, ee daha ne olsun ki! 

5.Yakın arkadaşlarınıza blog yazmalarını önerir misiniz?

Tabii ki, kesinlikle! Desarj olmaya, sürekli öğrenmeye, gelişmeye, sol ve sağ beyni aktif tutmaya bire bir; ilaç...


6.Hangi kaynaklardan ilham alıyorsunuz?

Spesifik bir kaynak gösteremeyeceğim ki, birden fazla :))) Konu Kore ise dizilerinden, konu film ise ımbd, oskar, vizyondan, konu gurme tarifler ise ünlü şefler ve dünya mutfaklarından, Ps. Ftm ise yaşamdan, duygulardan, yaşanmışlıklardan, gözlemlerden, yaradılanlardan... etkinlikler, ıvır zıvır, merak...

7.Diğer blog sahipleri ile iyi iletişim kuruyor musunuz?

Bana kalsa evet ama bir de onlara sormak lazım ki! :))

 8.Şikayetçi olduğunuz konular var mı?

Şikayet değil de ricam var tabi ki! 
  • 'Emeğe saygı, ful destek tam destek' felsefem, sonuç ise aktif katılım :)) Blogger dünyamız genişledikçe takip etme zor olsa da ziyaret ettikçe yorum yapmaktan geri durmayalım  diye düşünüyorum, size gelene gitmemek olmaz diyorum ;) Sadece takip edip sonrası muamma da olmasın diyorum da diyorum işte :)
  • Lütfeeen! Haftanın bloğunu seçtiğimiz etkinliğine katılalım, yeni yeni bloglar keşfedelim ;) Ayrıca burada da yeni bloglarımızın havuzunu oluşturuyoruz, takip edebilirsiniz.
  • Gfc'den takip eden izleyicelerim -özellikle gizemli takılanlara söylüyorum- arada ses verin, gözden kaçırıyorum, takibe alamıyorum ya da g+ da bulamıyorum o zaman üzülüyorum :(

Gelelim Blogspot CV'sini göndereceklere :))) -ama zorunlu değilsiniz, vaktiniz var ise ;)-
mimlendiniz, haydi bakalım rast gele :)))

Ps. Yapmak isteyenler için şartlar belli blogger olmak,mim ile oluşan CV'nin linkini yorumlara bırakabilirsiniz, geri dönüşüm muhakkak olacaktır :))) 


BENZER YAYINLAR

119 yorum:

  1. Eheh tabi katılacağım :) Bu sefer çok hızlı olur mu bilemedim :)
    Çok teşekkürler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni tek geçerim Senay Bn.! kaptırmazsın kolayına, helal olsun ;) alkışlar sana!!!
      Katıl tabi neyin eksik ki! bakim bi CV'ne :))) doludur gerçi şüphem yok :)))

      Sil
  2. Blogu açtığıma pişman olmadığımı bana güzel yorumlar göstermişti. Şimdi diyorum geç bile kalmışım :) Öyle güzel insanlarla tanışma fırsatı buluyorum ki her geçen gün keşif dünyam genişliyor :))

    Haftanın blogu çok güzel fikir oldu, ki çok sevildiğini düşünüyorum. Vakit bulduğum da bunu da eklicem bloguma komşu kızı ^.^

    Gözde'nin Blog Günlüğü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ole X 3! Evet etkinlik süper oldu, sevildi de, herkes emekte veriyor oh oh maşallah!
      Ekle ekle görelim bi cevapları ;)

      Sil
  3. Yine güldürdün beni :) Ben de bu hafta içi cv'mi göndereceğim, bakalım beni de işe alacaklar mı?!
    Teşekkür ederim Korefenomeni!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu arada ben ehli dünya'ya sürekli yorum yapıyorum, napıyosun benim yorumlarımı, kendine mi saklıyorsun bakayım :) Bir de sürekli şifremi unutup 20 dakika bekliyorum, sonra üç hakkım kalıyor, ohoooo... Bir yorum yazacağım diye birbuçuk saat geçiyor, tam başardım diyorum ki... Bende hazan, bende hüzün, dert bende....

      Sil
    2. Sana gülmeler yakışır Blana K! eksik olmasın :)))
      Mühendis Cvsini biliyoruz az çok da bakalım bu nasıl olacak :)))
      Yaa memleketteyim yaa pek giremiyorum -annemde umreden döndü, gecelere kaldım-, mimlerde birikti paso bi el atayım fırsat bulmuşken dedim, ehlidünyaya gideyim şimdi :))) Şu şifre değişmiyor mu, mühendis biri ayarladı onu beceremedi pek sanırım, bi kulağını çekeyim :)))

      Sil
    3. Allah kabul etsin annenin umresini Korefenomeni :)
      Şifre değişiyor mu, anlayamadım. Ben sürekli parola sıfırlıyorum, bu bir gerçek :) Beceriksizim galiba :\ Sitenin ayarlarını mühendislere mi yaptırdın, çok kulak çekersin bence :P

      Sil
    4. Teşekkür ederim Blana K!. Herkesin inş ;)
      O mühendis şu an uzağımda ama normal de çok yakın, eşim :)))
      Dağınık! ve Dream! değişti sanki onlardan biliyorum :)))

      Sil
    5. Korefenomeni, şanslısın demekki, benim eşim de tasarımcı ama ben blog tasarımımı arkadaşıma yaptırdım. :) Rahat rahat da kulak çekebilirsin, benim öyle bir şansım da yok :)
      Ben de kurcalayayım bakayım, değiştireyim şifreyi, yoksa sonum iyi değil :)

      Sil
    6. Eş konusunda evet ama konu mühendisliğe gelirse zorla, 40 takla atıyorum düşün, çeneme dayanamıyor, mecbuuurr :)) Ben koç o aslan düşün senaryoyu, hayal gücüne güveniyorum senin ;)

      Sil
    7. Oooo... bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi?! :)

      Sil
    8. :))) evet evet Blana K!:)))

      Sil
    9. Kendi yorumumu unuttum sizin sohbete daldım ;D Blana sende ne cevherler varmış ;)

      Sil
  4. :))) 7. soruna evet diyeyim önce ;) Adımın yanında yazdığın şeye kocaman teşekkürler! Diğer mimini hala yapamamış olmanın utancıylayım :(( Unutmazsam yapacağım her ikisini de ama unutursam da bil ki , hayırlı bir sebepten olacak unutkanlığım ;) Zaten paylaşacağım sizlerle de :)

    Ps: Yok evlenmiyorum o değil yani hayırlı sebep :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaaaaaaaaa direk o aklıma gelmişti Dilek, duygularımla oynadın resmen!!!

      Sil
    2. Hayırlı sebepler bulsun seni ama hayırlı kısmette bulsun, bana ne! :)
      Mimlerin acelesi yok Dilek! Müsait olduğunda falan kasma yani, anlıyorum seni akademik insann!!!

      Sil
    3. Kore alemsin :)))) Bulsun vallahi buralardayım gelsin bulsun ;) Kocaman öperim seni!

      Sil
  5. Iyi ki blogunu açip sevdiğin şeyler hakkinda yazmaya başlamışsın. Şu haftanin blogu şeysine ben de katilacagim sanirim :) Mim icin çook tesekkur ederim. Ben de mimlenmek istiyordum buna :P Sayende yakin zamanda girerim bu mimi. Öpüyorum yanakcıklarındann :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Betül!! Katıl katıl bekliyoruz ki + çok da seviniriz bilesin!!!!
      Olee be mime karşı iştahlı olanları daha bi merak ediyorum ;)
      Ben de öptüm, mucx!

      Sil
  6. İlk altı ve son soru için sana notum tam olsa da 7. soru için çekimserliğimi koruyorum. Nasıl desem bilemedim açıkcası :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 7. sorunun hatrına sana bu mimi paslıyorum :)))
      Aklıma gelmedin değil, elimde gitti, ama yoğunum yaşlıyım diyorsun diye bi durdum :)))

      Sil
    2. Evet yaşlıyım ve yorgunum ancak bu sonradan listeye dahil olmalarla kendimi "çorbacık" gibi hissetmeme neden olduğun için ayrıca teşekkürler o zaman sana :(

      Sil
    3. Yaaa ama gerçekten öyle ciddiden, kusura bakma, başa yazıcam bundan sonra her türlü, zaten bir sürü mim pası alıyorum :)))

      Sil
    4. Anlam olarak uymasada sözleri açısından tam da böyle düşünüyorum https://www.youtube.com/watch?v=X5KVxdpb9tM

      :(

      Sil
    5. küsme, küsükleri sevmem :)) yaş kaç, büyüğümsündür inş :)))

      Sil
    6. Ben büyüğüm sanki hee, ona göre 86-7?

      Sil
    7. 87 Ağustos :) Aslan olan bir baykuşum :)

      Sil
    8. su küçüğün söz büyüğün o vakit hahaha :) Aslan baykuş! söz hakkı benim ;)

      Sil
    9. Ablamsın bacım! dedirtip beni burda yeşilçama bağlattırma ama :) Neyse sustum.

      PS: Ben yazı yazacaktım ya ne yazacağımı bile unutturdun bana "ablacım" teşekkürler :)

      Sil
    10. yaa işte böyle aklını alırım hihihii :) uğraşma benle :))) küsmece darılmaca yok, büyük sözü dinle, mim de sana emanet :)))

      Sil
    11. Yaf bu yayının yorumları ne keyifliymiş hala sona varamadım ;D Cahil Okur :D hele ben hiç söylemeyim yaşımı bak üzme ruh ikizimi :))

      Sil
  7. Dream'de gördüm yapacaktım, sende de gördüm artık şart oldu :D Ne güzel ya blog hakkında cesur buldum seni ben çok gizli saklı yapıyorum sanki kötü bir işmiş gibi... Ama napayim çekiniyorum istemsizce :<

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle Elif! Özgür takılıyorum her türlü :))) teşekkür ederim, merakla bekliyoruz o zaman mimi ;)

      Sil
  8. Merhabaaa ,
    DAğınık anne ,kore fenomeni ruh ikizim diyorsun tek bir kişi gibi algıladım sonra acaba dedim:)) aynı kişimi ayrı kişiler mi kuzum başım döndü bir açıklayın bana :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayrı iki beden, ayrı iki kişi ama ruh,düşünce, kader benzer örgü çantam, döndürmeyelim başını :)

      Sil
    2. Haha :D yalnız değilsin ÖrgüÇantam, Aynen Fenomun dediği gibi :))) Çok benziyoruz her konuda, zevkler, renkler :) blog sayesinde tanıştık ;) ama siz benim haftanın bloğu yayınımı okumamışsınız Fenom'u yazmıştım ben ;D

      Sil
    3. Cansınız yaaa öpüldünüz. Kuzum gidiyorum okumaya hafta sonu yoktum evde, tlf.dan blog dolaşmayı sevmiyorum geçeyim PC den geniş ekran doya doya göreyim güzel blogcanlarımı :))) hemen gidiyorum . Bir de etkinliğe katılan herkes blog seçimi yapınca baş dönmeyecek gibi değil ki kuzum:)) sırayla mı yapsaydık diye geçirdim içimden inan ki:)))hadin kaçtım ben .

      Sil
    4. Biz de seni seviyoruz ÖrgüÇantam!!!

      Sil
    5. Hehe Hatice Hnm haklısınız karışmamak elde değil :) O kadar da keyifli ki :) Keşke biraz daha zamanım olsa da doya doya dolaşsam diyorum... :)
      PC gibisi yok, telde çok zorlanıyorum ben

      Sil
  9. Hahahaha keyifli samimi bir mim okudum. Valla seviliyorsunuz şekercim ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum Tigris! Gerçekler işte :))

      Sil
  10. Blogspot çok farklı bir yer gerçekten :) İlaç benzetmesi çok hoşuma gitti :))
    Ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum karga + kız :) senden de bekliyoruz bu mimi ;)

      Sil
    2. 1 Deli yapar yapmaz kendimi hemen mimlemiştim zaten :D

      Sil
    3. kendi kendini mimlemek mi, o da güzelmiş :)))

      Sil
  11. Heh! Cv geldi burada da buldu bizi :)))) Çok güzel anlatmışsın, bayıldım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cvden kaçış yok illa ki her yerde karşımıza çıkacak :)) sen de yapar.mısın gökçe bağtır! Cv ni görelim :)))

      Sil
  12. Bu yazılar çok faydalı oluyor özellikle benim gibi yeni bloggerlara ilham kaynağı ben büyüyünce iyi bir blogger olacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olursun Olursun inş ;) teşekkür ederim mim için de ;)

      Sil
  13. çok keyifli mim olmuş tanımadığım bloglarda varmış süper onlarada bi göz atayım sevgileeer

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa gizli yetenek ne iyi bak hem tanışma fırsatı :))) sende yapar mısın ki bu mimi;)

      Sil
  14. Harikaaa mutlaka katılacağım en kısa zamanda :) Teşekkürler beni de mimlediğin için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, Her şeyden konuşmalı! Merakla bekliyorum ki ;)

      Sil
    2. Teşekkür ederim, Her şeyden konuşmalı! Merakla bekliyorum ki ;)

      Sil
  15. Mim için teşekkür ederim Koreee! :)) İyi ki açmışsın blog değil mi? :D Yaşasın bloggerlar!!! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hı Hı evet :))) yaşasın!!! Rica ederim Salıncak!!!

      Sil
  16. Ne güzel yazmışsın..Gülümseyerek okudum..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  17. Aaa hoş geldin ki Güliz! Şu an ben de seni görünce mutlu oldum ;)

    YanıtlaSil
  18. Her bloggera ulaşması gereken bir mim ve de hepmizin içini gösteren bir yazı olmuş Korefenomeni :) Teşekkürler mimlediğin için :) En yakın zamanda yazmaya çalışıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bekliyoruz ki! Bakalım senden nasıl cevaplar gelecek?? Ben de teşekkür ederim ;)

      Sil
    2. Böyle mimlendiğim zaman çok seviniyorum :) Bence sadece ben teşekkür etmeliyim :D

      Sil
  19. Tam Fenocuğuma göre cevaplar olmuş, tebrik ettim, kutladım seni. Var olasın, şen olasın iyi ki de girmişsin blog dünyasına.
    Ben şimdiye kadar kaç yorum yapmışım sana, o kadar az mı :( Girememişim aktif katılımcılar top 10'a . Tüh bana üzüldüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hanımım :) ben biraz işgal etmiş olabilirim :)

      Sil
    2. Hanımımm olsun ya sen gönlümüzde top 10 dasın zaten ki! Seni meşgulsün diye şu aralar yazmadım ama yaparsan sevinirim. Dağınık!ı mimlemişlerde ondan yazdım yani ya değilse onu da yazmayacaktım vaktniz yok diye :))))

      Sil
    3. Canım benim, oy utandım şimdi.
      Fenocuğum, beni mimlemesen de olur zaten, vakit bulursam hiç utanmam, mimlenmediğim mimi yaparım :)
      Hem sağolsunlar, aynı mimde mimlenmişim dediğin gibi, yapacağım inşallah.
      Dağınığım, yorumlarda sen rekor kırmışsın, yakın zamanda yanına yaklaşacak bile olamaz :)

      Sil
    4. Hehe Hanımım :D Biraz abartmışım değil mi aslında hoş olmadı o kısım çıkartalım onu :D Özelimiz kalmamış hiç :)

      Sil
  20. ne güzel hep böyle pozitif enerjik ol inş.;) sevenin de çok seviyorsun da oh bahar da geldi hayat güzel:D mim çok güzel keyif verdin sağoalsın sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demirkadın!!! sende yap keyfimiz katlansın ki ;) teşekkür ederim!!!

      Sil
    2. yaptım ki ben bunu:) sevdicann mimlemiş. hoş daha yeniyim ama yine de bişiler karaladım :)

      Sil
    3. gördüm gördüm az önce sendeydim :)))

      Sil
  21. Enam mimlenmişim Korecann ♥
    Benim arkadaşlarım açıp okumuyor bile bildikleri halde. :/
    Azıcık blog etkinliklerinden uzak büyüyorum amma ve lakin bir okulum var mübarek lise 5.
    Bu arada teşekkürler en kısa zamanda yapacağım kii. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Benimde öyle hiç uğrayan yok onu geç bir yorum dahi yok kaç ay oldu :))) Ne varsa bloggerlarda var, sağ olsunlar ;) bekliyorum!!!

      Sil
  22. Hemşehrim ismime yer verdiğim için mutlu oldum teşekkür ederim. Güzel mim olmuş. Nice güzel paylaşımlar dilerim. Takipteyim.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek hemşehrim ben teşekkür ederim ;) ben de takipteyim, bu aralar mimleri diziyorsun arka arkaya hadi bakalım ;)

      Sil
  23. Çok güzel bir mim olmuş,ellerine sağlık kii^^ Beni de mimlemişsin,teşekkür ederim :3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Tuğçe! hadi bakalım sıra sizde ;)

      Sil
  24. Keyifle okudum. Sirada ben varim birkaç arkadas mimlemis bu hafta yazacagim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. D. Soygul! baktım seni de mimleyen çok bi de ben yapmayayım o işi dedim! Popülersin vesselam ;)

      Sil
    2. Hah haa cok alemsin :) bu yasta celebrity oldum. Dünya turuna filan mi çiksam ne :)

      Sil
  25. Ne yazacağımı unuttum Fenom ne güzel yorumlardı öyle :) zaten 4 partide okudum bölüne bölüne.. Hah geldim:))

    RUH İKİZİM!!!! BEN DE SAYENDE ÇOK ŞANSLIYIM Kİ BLOG SAYESİNDE SENİNLE TANIŞTIM :)
    Sağolasın varolasın, eksilmeyesin :))

    Tamam sen şimdi bu CV'yi masama bırak, biz döncez sana :P haha.. CV'ni sevsinler :)))

    Evet beni mimleyen mimleyene ne kdr mutluyum bilemezsin güzelmiş mimlenmek hatırlanmak :)))
    Yapacağım ;) cvplar benzer olsa da malum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Assolistim benim en son gelir tam gelir :)))
      Olsun sen daha güzel aktarırsın, senin dokunuşların yeter, fark yaratır!

      Sil
    2. Hehehe bak gene şişmişim ben 8)

      Sil
    3. Fenom, yazdım yayimlicem ilk fırsatta :)

      Sil
  26. Blog dünyası çok güzel.. İletişim çok güzel.. Samimi dostluklar güzel.. E daha ne olsun..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Evet, her şey güzel aman bozulmasın Renkli Pasta Sepeti!

      Sil
  27. Salam. Çox gözəl mimdir. ;) Demək olar hər fikrinizlə razıyam. Bir də ətrafda blog yazmağını anlamayanlardan hər blogger çəkir bilirəm :D Mən də blog sayəsində sizin kimi çox yeni blogger dostlar tapmışam. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ole! Azeri blogger kardeş hoş geldin ki! Teşekkür ediyorum ;)

      Sil
  28. yaa çok tatlısın amaa :) bize çok işsiz gözüyle bakıyolar di mi bazıları :D oysa ben buranın bana çok şey kattığını düşünüyorum ki böyle düşünmesem bile sırf burda mutlu olduğum için bile yazmaya devam ederdim herhalde. zaten yeterince geç kaldım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen yaa poşet!ciim :)) geç olsun güç olmasın ki ;)

      Sil
  29. Ne güzel bir yazı :D
    Ama sen ben yorum bırakmasam bile okuduğumu bil. Bazen vakit olmuyor :D

    YanıtlaSil
  30. Süper olmuş :) Seni gidi robot gerçi hala öyle sayılırsın valla maşallah diyelim nazarlara gelme :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu ara memlekette olunca pek gezemez oldum Dream!!! sorma yaa ancak geceleri işte :)))

      Sil
  31. Fenomenim ya ben senin yazılarına ayrı yorumlarını okumaya ayrı bayılıyorum.Kahve yapmışsında misafirlerin ile konuşuyormuşsun gibi hissediyorum okurken.Neyse en yakın zamanda yapayım Allah nasip ederse.Bu arada validenin umresi de mübarek ola.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum HanHan!!! ben de senin yazılarına aynı şekilde, yarın ilk işim senin bloğa dalmak olacak bilesin!!! Duydum ki bölüm gelmiş ;) Müsait olduğum bir zamanda eğer istersen, zorlamak istemiyorum ok? Amin inş, darısı başımıza :))

      Sil
  32. Ayh mimi gördüm koştum geldim anam :D

    YanıtlaSil
  33. Görür görmez yazmaya başladım ^^ Çok güzel konusu varmış yaa :)) Çok beğendim cidden :)

    http://iremvekitaplar.blogspot.com.tr/2016/03/kisisel-blog-yazarlar-ne-dusunuyor-mimi.html

    YanıtlaSil
  34. Korem
    Ben bu aralar quizler yazılılar var iken bir türlü bloğa guremedim taslaklarda bir sürü yazı 1 ay dişimi sıkıp blog alemine geri döneceğim .
    Bu mimi de yapmak istiyorum ama 1 aya anca :(
    Takip etmeye çalışacağım sizleri
    Beni bekleyin Korem ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esra!cıımmm önce dersler, sonra biz ;) İşlerini hallet gel bekliyoruz her zaman seni!!!! İyi çalışmalar ;)

      Sil
  35. Haftanın Blogu süper bir uygulama ilk hafta için bir türlü karar veremediğimden erteleyip duruyorum, umarım yakın zamanda bende katılacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bekliyoruz ;) Kore Fenomeni topluluk g+ da topluyoruz haftanın bloglarını oraya da göz atabilirsiniz gül özdemir!;)

      Sil
  36. Yanıtlar
    1. Yoğun dönemlerimde yayınlayınca unuttuklarım olabiliyor kitapavcısı! Ama yaparsan çok mutlu olurum ;)

      Sil
  37. Yedinci soruya eveeettt diye haykırabiliyoruz değil mi? bence haykıralım, güzel olur, yerinde bir cevap olur.
    o robot musunlar niçin bana hiç çıkmaz demeyeceğim. bilgisayar demese de, bizimkiler sıklıkla der 'robot musun' diye. özellikle bir işle ilgilendiğim vakit yanıt vermek için daimi 'hıı, hııı' dediğim anlar. yine de en az her bloggerın bir kez başına gelen hadiseyi yaşamak isterdim bak.
    ben hiç blogumdan söz ettiğimi anımsamam. hatta yakın bir tanıdığım okusa yanımdayken -ki bir ara arkadaşımın teki yazdığım bir şiiri sesli okumaya kalkmıştı. skype'daydık çocukla. kıpkırmızı kesilip skype'dan çıktığımı hatırlarım- büyük ihtimal o zamanda on emri çiğnemiş gibi bir bakış atar odayı yada bulunduğum yeri terk ederdim. çekinirdim. yalnız her zamanki gibi keyifle okudum Kore'm. sonunda yazılarını okumayı fırsat bulduğum için delicesine mutluyum. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ki Riv!!!! eksik olma sen!!! :))) Çok yorum yaptım mı, sık sık çıkıyor robot musun? sonrasın da resim seç faslı... çok itici :)))
      Sen işlerini hallet, yetişirsin ki bize Riv! ;)

      Sil
  38. blogspot cv'si ne demek kuzum? yakında ben da yapacağım bu mimi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah bir de düzgün yazabilsem :D

      Sil
    2. Bu mimin sorular öyle hissettirdi de cv kıvamı gibi :))) işe başvurur gibi blogspota başvurur için tanıtım babında :)))

      Sil
    3. haha :)) haklısın aslında ^^

      Sil
    4. Hehe ruh ikizim işte :)

      Sil
  39. Çok keyifli bir yazı olmuş. Bende mimlendim bu hafta içinde CV yazacağım inşallah. :) İyi ki açmışsın blog, bende sizlerle tanıştıktan sonra iyi ki açmışım dedim. Şimdi bloguma girmeden duramıyorum öyle bağlandım. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Kısanın Güncesi! seninki de en az benimki kadar iyi olacaktır ;) MErakla bekliyorum! Blog dünyası enteresan gerçekten de ;)

      Sil
  40. Bende yaptım bu mimi, blog yazarı arkadaşları tanımak adına güzel bir mim olmuş.
    Elinize sağlık.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım! Eksik etmeyiniz...
Kitap yorumlarım ve fotograflarım için instagram adresim @bookandcoffe__ beklerim!

Teşekkürler, sevgiler...