17 BLOGGER 1 HİKAYE/BÖLÜM 1: KAYIP  17 BLOGGER 1 HİKAYE/BÖLÜM 2: ALEM-I ESBAH  17 BLOGGER 1 HİKAYE/BÖLÜM 3: KARDEŞİM  ...

17 BLOGGER 1 HİKAYE/BÖLÜM 6: TANI

/
78 Comments





 17 BLOGGER 1 HİKAYE/BÖLÜM 6: TANI 
...

Kahvelerini içtikten sonra randevu saatini teyit ederler. Rhett de sözleştikleri gibi onları alır ve kliniğe götürür.

Kimsenin teşhis koyamadığı hastalıkları bazen bir bakış, bazen bir soru, bazen bir davranışla bulmaca çözer gibi tespit eden nam salmış Doktor Hugh’un teşhislerini duymaya can atan Rhett, bu sefer öğreneceğini umut ediyordu ne de olsa Lexi ‘in yeni sayfa açmak istediği başroldeki kişi, O idi.

Rhett’in aklındaki soruları Doktor Hugh anlaşılır, net bir şekilde ifade etse de kafası allak bullaktı. Yol boyunca sürekli söyledikleri beyninde yankılanıyordu. Bir taraftan da belli etmemeye çalışıyordu, meraklı gözler üzerinde iken bunu yapabilmek ise bir hayli güçtü.


‘İlk görüşmemizde izlenimim şizoid kişilik bozukluğu olduğu yönündeydi ama şu an daha da farklı boyuttayız.  Çocuklukta görülenler, duyulanlar silinmemek üzere hafızada yerini alır. Bilincin yeni oluştuğu bu evrelerde travma sonucu fiziksel,  cinsel veya duygusal istismar yaşayanların huy ve davranışlarında dalgalanmalar olur. Buna dissosiyatif bozukluk yani çoklu kişilik/kimlik bozukluğu deriz. Kişilik arasındaki geçişlerde de unutkanlıklar meydana gelir.’

Yüzleri, isimleri hatırlayamayışını,  gerçek ve rüya bocalamalarını, yaşadığı kaosu… Rhett anlıyordu, parçalar tek tek yerini buluyor, bütün resmi hayal edebiliyordu.

 ‘Ufff, anlıyorum şimdi ama kafam hala çok karışık... ‘ben kimim’ dediğinde aldığım yanıtlar doğrultusunda yanlış hatırlamıyorsam dört farklı isim ile karşılaştım.  Tabii böyle olacağından bir haber olduğum için beni tiye aldığını düşünüyor, alkolü çok kaçırdığına yorumluyordum.’

‘Kişilik bozukluklarında baskın olan iki kişilik sürekli denetim altındadır ama kişilik bölünmesi 5 ile 10 arasında da değişebilir.’

Bir taraftan da kendine öfkesi artıyor, aklına geldikçe deliye dönüyordu. Nasıl da alay etmişti. ‘ Yoksa Adelyta, Velius, Cilla ya da Yunna mı? demeliyim' diye. Ne büyük travma ki bu kadar kişiliğe bölünmüştü, onlara sığınmıştı.

 Peki, bir ara sanrılardan bahsetmişti, buna ne diyorsunuz?’

‘Bu geçişlerde ağrısının hafiflemesi, uyku düzenini sağlaması için vicodin kullanıyordu. Bu ilaca karşı vücut zamanla bağımlı hale gelir hatta sanrılar/halüsinasyonlar görmesine de neden olur.  Maalesef yan etki… Alkol alımı da fazla ise sizce de kaçınılmaz değil mi, Bay Rhett’.

‘Bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek, Doktor Hugh?’

‘Şu şekilde özetleyebilirim, öncelikle baskın olan iki kişiliği/kimliği tanımalıyım. Daha sonra yarattığı/ihtiyaç duyduğu diğer kimlikleri de tanıyarak hepsini tek kimlikte birleştirmeliyim. Biliyorsunuz ki çocukluk döneminde başından geçenler hiç de kolay değil.  Anne ve baba sevgisinden yoksun istenmeyen çocuklar… Tecavüz sonrası olası evlilik, Melanie’in doğumu… Platonik aşk, ihtiras, tutku karşılık bulmadıkça yerini alan kin, nefret ve öfkenin dışa vurumu, kurban ise şiddete maruz kalan Melanie… Kaza ile olan Lexi… Alkol bağımlısı babanın, anneye çocukların gözü önünde tecavüz etmesi…  Annenin intiharı, boğularak ölmesi…  Şiddetin ve disiplinin hakim olduğu hapishane hayatında kimlik kazanmaya çalışan kardeşler… Bu yaşanılanlar için sığındığı kişilikler/kimlikler, zorlu süreç bizi bekliyor! Gözlem çok önemli,  zaman ilerledikçe etkisi daha da artacaktır.’


‘Anlıyorum, elimden gelen her türlü desteği de vereceğim, bu süreçte onu asla yalnız bırakmayacağım, doktor!’


‘Evet, destek çok önemli! Bu arada Bay Rhett, ilk kişilik göz kırptı diyebilirim, şu ıslak kıyafetler… Annesi intihar ediyor ve boğularak… Demem o ki ne olursa olsun anne sevgisine özlemi derin ve annesini kurtarmak için yarattığı kişilik Adelyta, onu kullanmışa benziyor.’

-------------------------------------------------------------------------------------------

Sıradaki: Hazır mısınız?




Kitap Cumhuriyet'im şimdiden iyi çalışmalar...

Ps. Sevgili ruh ikizim Dağınık!tan sonra gelmek beni bir hayli sevindirdi, bu kadar da olmaz dedirtti de. Kaçış yoktu zaten ama iki hamlede de beni yakalaması da bir işaretti ;)
Edebi yönüm zayıf olduğu için teorik bir bölüm oldu ama biraz tempo artsın, olay şekillensin istedim, hızı seviyorum. Dağınık! da ip uçlarını eksik etmeyince bölüm böyle ilerledi, kolaylık sağladı, çok teşekkür ediyorum ki! - dokunuşları güzel, kendi gibi- 

Benim içime sindi, beğenecek misiniz, merakla bekliyorum! Her türlü eleştiriyi yapabilirsiniz. Bundan sonraki bölümler size emanet, kişilikte bol, hadi bakalım, neler olacak???  :)))

-----------------------------------------------------------------------------------------------


                                 17 BLOGGER 1 HİKAYE/BÖLÜM 7: KAYBOLUŞ 

                                17 BLOGGER 1 HİKAYE/BÖLÜM 8: AVCILAR 

                            17 BLOGGER 1 HİKAYE/BÖLÜM 9: SEN KİMSİN?

                                17 BLOGGER 1 HİKAYE/BÖLÜM 10: EFSANE

                               17 BLOGGER 1 HİKAYE/BÖLÜM 11: İHANET 

                                 17 BLOGGER 1 HİKAYE/BÖLÜM 12: HİPNOZ 

               17 BLOGGER 1 HİKAYE/BÖLÜM 13: ANILAR KAPISINA YOLCULUK

                              17 BLOGGER 1 HİKAYE/BÖLÜM 14: GERÇEKLER

              17 BLOGGER 1 HİKAYE/BÖLÜM 15: ADIM ADIM SONA YAKLAŞIRKEN

                     17 BLOGGER 1 HİKAYE/BÖLÜM 16: GÜN YÜZÜNE ÇIKANLAR 
                                
                                   17 BLOGGER 1 HİKAYE/BÖLÜM 17: FİNAL 




BENZER YAYINLAR

78 yorum:

  1. Aman tanrım, harikasın! veee kesinlikle çok hızlısın. Beşinci bölümü daha 1 bu sabah okumuştum :) Harika bir bölüm yazmışsın. Artık her şey somut bir halde önümüzde ve gidebileceğimiz pek çok farklı yön var. Eline sağlık ve Kitap Cumhuriyeti, yazacaklarını sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen benden hızlısın Her şeyden konuşmalı! Daha düzenleme yaparken okumuşsun, yorumlamışsın!
      Beğenmene çok sevindim, teşekkür ederim!

      Sil
  2. Buralara geleceğini hiç düşünmezdim. Çok güzel olmuş. Eline sağlık fenomen ☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende!! gönlüm fantastikten yanaydı ama rüya dedin :) Artık bir şeylerde netlik kazansın diye ana şablonu oluşturmaya çalıştım ama kendimce :)

      Sil
    2. Herkes kendine göre yön verdiği için çok güzel oluyor :)

      Sil
    3. Orası öyle ama bütünlüğü yakalamakta çok önemli ;)

      Sil
  3. Olaylarr olaylarr hikaye çok güzel gidiyor bir solukta heyecanla okudum. Bazı şeylerin netlik kazanması çok iyi olmuş ellerine sağlık kalemine sağlık çok beğendim :)) Heyecan daha çok tavan yaptı bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah fiyonk, benden sonra sen çıksan iyiydi :)
      Teşekkürler!

      Sil
  4. Ellerine sağlık olaylar bu şekilde sekilleniyor demek bakalım devamı nasıl olacak?!

    YanıtlaSil
  5. Konum buraya geleceğini hic düşünmüyordum çok hoş yazmışsın Kore fenomeni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne bileyim esra, hafıza kaybı, keş durumları, gizemler derken buna bağladım :)

      Sil
  6. Fenom yine başta görsel olmak üzere şov yapmışsın!!! Beynine sağlık :))) Harika bağlamışsın ve paslamışsın!!! İşte benim Fenom! Beklediğimin fazlası!
    Veee süper hızlısın en çok ona teşekkür :)))

    Kitap Cumhuriyeti bu pasla güzel gider bence ;) Tam hayal gücü!
    Harikasın... Fotolara da bayıldım! Harika seçim (her zamanki gibi).
    Yazdıklarımı harika parantezine alsam iyi olacak ne çok harika demişim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. görsel bulmakta zorlandım aslında Dağınık! ama beğenmene sevindim ;)
      sen de harikasın da ondandır, dilinden kaleminden eksik olmaması normal :)
      Çok teşekkür ediyorum ki!

      Sil
    2. Zorlandığın hiçbir yayında belli olmuyor :D Her ne yapıyorsan yapmaya devam et ;)))

      Sil
    3. Peki Dağınık!cım :))))

      Sil
  7. Kitap Cumhuriyetiiii! Bekletme bizi :)

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel bölüm olmuş kalemine sağlık. Çoklu kişilik bozukluğunu okuduğum gibi kalbim küt küt çarptı. Filmlerde dizilerde beni en çok heyecanlandıran konu nedense? Gitgide her şey rayına oturuyo. Ben çok sönük kalırım bu enfes bölümlerin ardına. Üzülüyorum içten içe. Başı sonu bilinmeyen hikayenin gerisini toparlamak çok güzel bi yöntemdi. Tebrik ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum Hayal'in Güncesi! yorumun beni çok mutlu etti...
      Dizi, film, kitaplarda sık sık karşılaşılan bir durum oldu ama hikayede de bağlamama aracı oldu, ilk yazma deneyimim olduğu halde düz mantık bunu yazıyorsa eminim sen bir tık daha fazlasını yaparsın ;)

      Sil
  9. Fenomen ne kadar zekice baglamissin. Bütünlüğü bozmamaya çalışarak detaylari iyi kullanarak. Bayildim hele hikayemizin artik net bir konusu olmasina. 22 kisilik bir futbol oyunu ve atilan paslar paslarin kaleye gol olarak gitmesi.. herkesin ellerine saglik..
    Kitap Cumhuriyeti bakalim pasi nasil değerlendirecek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim Kitapçı Annem! ama senin pasını kim karşılayacak o kadar merak ediyorum ki!!! Senin yaklaşımlarınla benimki ne allasen :)

      Sil
  10. Gerçekten harikasınız.Bu arada borderline kişilik bozukluğu ile tanışmışlığım,atipik depresyonum ile doktorumu,beni dinlerken çıldırtmışlığım vardır .Ama Rhett tam parçalanmış.Gerçekten tek kimlik gibisi yok.İnsan öyle biriyle konuşurken,birden değişen hallerinden çok etkilenir.Kore Fenomeni şahane geliştirmişsin hikayeyi.Şimdi o kızın geçmişi membağın ta kendisi.Sevgilerimle canlarım.Ece ablanız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy Ece Abla, seninde beğeniyor olman beni daha da mutlu etti, artık top sizlerde kim çıldırtırsa çıldırtsın,Rhett de masum mu acaba, her şey olabilir aslında :) bakalım nereye sürüklenecek, yelpaze geniş, sevgiler saygılar abla ;)

      Sil
  11. Valla da bravo, billa da bravo Feno'cum. Cok güzel devam etmissin, su gibi akti gitti yazi, cok ilgincti Tam benlik konular):) Ellerine saglik diyorum ve Kitap Cumhuriyeti'ne kolay gelsin diyorum.

    Burdan bir kez daha duyurayim ki okumamis olalar da bilsin: Benim bir hafta boyuna hic vaktim olmayacak bloglara falan, o yüzden aman ha beni secmesin kimse, cok bekletmem gerekir yoksa. Arzederim efendim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Eq! Evet senlik mevzular :) yoğunluğundan haberdar olmayanlara eğer çıkarsan haber ederiz ;)

      Sil
  12. Kalemine sağlık Kore Fenomeni!

    Hikaye senin yorumunla biraz daha netlik kazanmış. Sürekli hayal mi, gerçek mi diye merakla beklediğim bölümler şimdi farklı bir yöne doğru gitmeye başladı. Hem hızlı hem de yaratıcısın. Olay örgüsünü de çok güzel bağlamışsın. Yeni bölümleri beklerken daha fazla meraklanacağım artık. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. Teşekkür ederim Elif Gökşin! Sistemli ilerleyip bütünlüğü sağlamaya yoğunlaştım, tabii ki herkesin hayal gücü düşüncesi bambaşka ama verilen emekleri de harmanlayıp bir mantık aradım, bu şekilde toparladım, konu da baya genişledi,bakalım neler olacak, aksiyon tam gaz olsun :))

      Sil
  13. Somutlastirman iyi olmuş. Ben de heyecanlanıyorum sıra bana ne zaman gelecek. Ben de senin gibi yazarım herhalde. Öyle çok söz sanatları yapamam.

    YanıtlaSil
  14. Sevdican! söz sanatları yapanlara hayran olsam da o da bir yetenek işte, bende de yok!
    Sürekli merak ediyorum kime ne zaman sıra gelecek, ne yazacak diye, özellikle kalemini bildiklerim daha da ilgimi çekiyor ;)

    YanıtlaSil
  15. Oturup çocuk gibi ağlıyacam ha bu gidişle. Ya şu sıralar o kadar yoğunum ki hikayelerinizi bile okuyamıyorum. Yani etkinliğe katılamamış olmayı geçtim haa. biri beni kurtarsın şu çıkmazlardan uleyyn.
    Bişi diicem bu hikaye tamamlanınca bir word belgesi olarak toplasanız olma mı benim için?
    Ki gülücüklü kalayım... hı olmaz mı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamdır, talha! Derliyoruz zaten göndeririz sana da ;)

      Sil
    2. Talhaaaa :) Hepsini oku :)

      Sil
  16. Her ne kadar diğer bölümleri okumamış olsam da sen yazdığın için bu bölümü okudum ve ilgi çekici bir hikaye olduğu için diğerlerine gidiyorum şu an :) Rhett ismini görmem de ayrıca güzeldi zira en sevdiğim roman karakterlerinden birinin adıydı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sondan başa gidiyorsun yani :) bende severim geriye dönüşleri, teşekkür ederim Dilek!

      Sil
  17. Hikayenin yeni bölümündeki gelişmeler,eski bölümlere köprüler atılarak yazılmış ve süper olmus. Kısaca hikaye butunluk ve ivme kazanmış. Tebrik ediyorum Fenomen, kalemine saglik:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Zülal!cim ???? netleşti ise ne güzel, bütünlüğü yakalamak önemli diye düşünüyorum ki :) Beğenmen beni ziyadesi ile mutlu etti ;) bakalım nasıl ilerleyecek :)

      Sil
  18. Artik kızı daha yakından tanıyoruz. Yaşadıkları da biraz şekillendi kafamızda. Nu gidip gelmeleri, rüya, gerçek,sanrı....Çok iyi bağlamışsınız. Büyük bir heyecanlı diğerlerini bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum anne güncesi! Bakalım neler olacak...

      Sil
  19. Kore, şekillendirmen süper olmuş :D Psikolojik hastalıklar hakkında yetersizliğim de su yüzüne çıktı tabii :D Devamını merakla bekliyorum Kitap Cumhuriyetim'den diyecektim ki baktım o da yazmış eneeee :D Şimdi gidip onu okuyayım, art arda üç bölüm güzel oluyor :D

    YanıtlaSil
  20. off olayları öyle bir bağlamışsın ki şu iki bölümdür nefesim tuttuk okuyorum. geçen bölümde dağınık'a sanki uçsuz bir düş kapanından oluşan labirentin içinde gezindiğimden ve o labirentten de nihayet çıktığımdan söz etmiştim. işte bu bölümde labirentin dışında ki dünyayı, gerçekliği sermiş. bütünlüğü öylesine güzel yakalamışsın ki kore'm, keyifle okudum ve ayrıca; üslubunu da sevdiğimi söylemeden geçemeyeceğim. beni en çok ilgimi çeken anlatım tarzınla, terimler oldu. bir açıdan sağlam bir polisiye kitabı okuyormuş gibi hissettim. bilirsin cinayet sonrası otopsilerde pek çok terim geçer. iyi bir yazarda insanı sıkmadan, okyucuya merak aşılayarak kaleme alır. sende de bu yetenek var. hayal gücüne, kalemine sağlık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Riv!cim çok teşekkür ederim, öpüyorum seni ;)
      Başka türlü konu bütünlüğünü yakalamakta zorlandım, Dağınık! doktoru hazır işin içine katmışken değerlendirmek istedim, güzel bir pastı ;)
      psikolojik, polisiye, cinayet severim ondandır :)

      Sil
    2. Üç kere dağınık derseniz biterim orda :)))
      Riv senin eline su dökemeyiz ikimiz de... Biz amatör ekibiz kalem konusunda ;)Ama Fenom her zamanki gibi mükemmelliği yayına dökmüş ;)

      Sil
    3. Ne mükemmelliği allasen Dağınık! yaaa :)) bi de dalga geçme yaaaa :)))
      Riv! konusunda haklısın tabiki de ;)

      Sil
    4. Ben her konuda haklıyım Fenom :D (bknz sağ sol beyin yayını 3.fıkra 5.madde :D)
      Sana da mükemmel diyorsam öyledir! :)

      Sil
    5. peki peki :) Sen öyle diyorsan sustum ki :)))

      Sil
  21. Okumaya yeni fırsat buldum Fenom. Olayları karışıklıktan düzlüğe çıkarmışsın ve okuyucu aklında soru işareti kalmamasına ehemmiyet göstermişsin.
    Birde "Yazamam ben yaa!" nidaları atıyordun ortalıkta. Baaak ne güzel yazmışsın işte. Hadi gözün aydın Fenocuğum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kukla!cım sizin gibi benzetme, betimleme yapma yeteneğim yok yaa o yüzden aksiyonla eksiği örteyim dedim, beğenmene sevindim ki! Teşekkürler...

      Sil
  22. Tebriklerr.
    Hikayenin nereye gideceğini az çok belirleyen bölüm bu oldu bence. Ve çok enteresan bir teşhis ile devam ettirmişsin. Kalemine sağlık.

    Bu arada Baron noldu belki ben kaçırmışmdr.

    Sevgilerr :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baron kısmı ucu açık, bağlayan olur belki kişiliklerin biri ile :)
      Teşekkür ederim ;)

      Sil
  23. Ya bi tane dizi vardı Kill Me Heal Me. İzlemedim ama çok duymuştum bunun gibi bir konusu vardı onun da. O da çok ilgimi çekmişti şimdi senin hikayenle birleşince gözlerimden kalpler fışkırtarak okudum bölümü, ellerine sağlık çok başarılı *w*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım, kill me heal me , hyde jekyll me kore dizilerinde bu konuya değinildi ;)
      kitaplarda da çok geçmeye başladı, işin içinden çıkamayınca oraya bağladım bende, teşekkür ediyorum ;)

      Sil
  24. Sevgili çocuklar,Kitap Cumhuriyet'imin bölümü yayınlanmadı değil mi?Bana bilgi veren olur mu?Sevgiler hepinize.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ece Abla,
      Hem Kitap Cumhuriyetim,
      Hem Her Şeyden Konuşmalı
      Hem de Kestane Fiyonk yayımladı.

      Fenom buraya eklememiş ama ana sayfasında ve benim hem ana sayfamda hem de hikaye sayfalarımda tüm linkler mevcut, ordan takip edebilirsin.

      Sıra Kağıt Salıncak'ta. O daha yazmadı diye biliyorum?

      Sil
    2. güncelleme yapmak aklıma gelmedi ama ekledim diğer bölümleri de Ece Abla ;)
      Dağınık!cım maşallah sana, yettin yine :))))

      Sil
    3. Çok hızlıyımdır, dile getirmek istemiyorum ama :D

      Sil
  25. Sağol canım.Hemen okuyorum.Sevgilerimle.Dağınık kızıma kolaylıklar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim Ece Abla! Teşekkür de edeyim Dağınık! adına ;)

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim Ece Abla :) Benim junior'a uyku dileseniz yeter ;D O zaman kolaylaşacak ;)

      Sil
  26. harika çok güzel olmuş yüreğine sağlık Hemen devam bölümlerini okumaya devam ediyorum Hepinizin yüreklerine emeklerine sağlık ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler,beğenmene beni mutlu etti ;) ilginiz için ayrı teşekkürler!

      Sil
  27. çok güzel bir hikaye elinize sağlık itiraf etmeliyim süperr

    YanıtlaSil
  28. vay canına ya çok güzel, tıbbi kısmı eklemek fikri gerçekten ilginç.Emeğinize , yüreğinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Kitap Eylemi! Doktor karakterini çıkartan Dağınık Anne!den esinlendim ki, güzel pasttı ;)

      Sil
  29. Ben ne demiştim yazamam diyenden kork :) Ne güzel bir bölümdü bu böyle gerçekten süper bağlamışsın olayı, özellikle ailesini anlattığın bölümleri su gibi okudum daha devam etse dedim bitti! niye bitti? bu kadarcık mı yani :( Daha çok yazmalısın bence. ve Dağınık'ın ardından çıkman olaydı hakikaten :D :D Ellerine sağlık Korem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bende başına geçince Dream! yazmaya başladıkça devam edesim geldi ama dedim tamam dur, aksiyon başladı, hepsi sana göre olmasın, ip uçları bırak malzeme çıksın, hani niyetim öyle idi :)
      Azcık yeteneğim olsaydı - Dağınık ve Kitapçı annemin dediği gibi- doktoru falan betimleyebilirdim ama güvenemedim, gizemli kaldı :)
      Beğendiysen oh ne ala Dream!!!

      Sil
    2. Ya Dream Fenomun yapmak isteyip yapamadığı bişi olabilir mi ;))) maşalalh arkadaşıma!

      Sil
    3. Teşekkür ederim Dağınık! ver gazı tabii :)))

      Sil
    4. KİM TUTAR SENİ FEEEENOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :D
      Sana vermicem de kime vercem? ;) Bende yalan yok! Dream olsa neyse ama sen başka :D ahaha

      Sil
    5. Salla Dream!i yahu :))) Görünmezler diyarında o :))

      Sil
  30. Vay, çok güzel bağlamışsın bence ya :D Hikayeye karanlık bir hava geldi sanki ve bu çok hoşuma gitti aslında.. Eline sağlık :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Gözde Türker! Beğenmene sevindim ki ;)

      Sil

Yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım! Eksik etmeyiniz...
Kitap yorumlarım ve fotograflarım için instagram adresim @bookandcoffe__ beklerim!

Teşekkürler, sevgiler...