İnsanlar anlamadıklarından korkarlar... Hep korktular... Bilim kurgu aksiyon filmi olan T...

Transcendence ~Evrim -2014

/
2 Comments
                                           İnsanlar anlamadıklarından korkarlar... Hep korktular...

Bilim kurgu aksiyon filmi olan Transcendence, 2014 yılında beyaz perde ile buluştu. Filmin baş rolünde Johnny Depp’e Rebecca Hall ve Morgan Freeman eşlik ediyor. 

Will Caster ~Johnny Depp, ünlü bir bilim adamıdır. İnsan anotomisi ve yapay zeka üzerine ekibi ile çalışmaktadır. Günün birinde yapay zeka alanında çığır açacak Pinn adlı programı tanıtırlar. Ancak bilimin bu kadar ileri gitmesi, çeşitli örgütler tarafından şiddetle karşılık bulur ve Will Caster bir süikast sonucu yaralanır. Will ölmek üzereyken, Pinn üzerinde zihnini dijital ortama aktarır ve maceramız burada başlar...


IMDB’de neden 6.3 aldığını anlayamadığım bir film, çünkü çok daha fazlasını hak ediyor. Gerçi IMBD benim için aman aman bir kriter de değil :) Kurgu mükemmel ve çok etkileyici, hakeza Johnny Depp’in oyunculuğu da öyle. Sizce bilim bu kadar ileri gidebilir mi ? Şimdiden iyi seyirler...


BENZER YAYINLAR

2 yorum:

  1. Sıkı bir Johnny hayranıyım ve filmi çok sevdim. Gerçi o olduktan sonra ne olursa olsun bana şaheser geliyor :D O kadar ki, Vegasta Korku ve Nefreti bayıla bayıla izlemiş, Dead Man'i zorla arayıp bulup arşivlemiş, o da yetmeyip Benny and Joon, Ed Wood vs. vs. tüm tüm filmlerini ağzı açık izlemiş biriyim. (Favorim Arizona Dream'dir bu arada) Velhasılı bu filmdi de tabi ki çok sevmiştim. :)

    YanıtlaSil
  2. Ben Johnny Depp'i fantastik filmlerde de çok beğeniyorum, sweeney todd, dark shadows da bayılmıştım. Filmin iyisinden anlıyorsun vesselam ;)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım! Eksik etmeyiniz...
Kitap yorumlarım ve fotograflarım için instagram adresim @bookandcoffe__ beklerim!

Teşekkürler, sevgiler...