“Dünyanın etrafını çevreleyecek bir zırh yapmak isterdim…” IRON Man The Avengers: Age Of Ultron,  yeni bir film. 2015 yılında seyircile...

The Avengers: Age Of Ultron -2015

/
0 Comments
“Dünyanın etrafını çevreleyecek bir zırh yapmak isterdim…” IRON Man

The Avengers: Age Of Ultron,  yeni bir film. 2015 yılında seyircileri ile beyaz perdede buluştu. The Avengers serisinin ikinci filmidir. Filmin yıldızları arasında önceki filmden tanıdık isimler var, Rober Downey Jr. / Tony Stark ( Iron Man ), Chris Hemsworth/ Thor, Mark Ruffalo/Bruce Banner (Hulk), Chris Evans/Steve Rogers (Captain America), Scarlett Johansson/Natasha Romanoff (Black Widow), Jeremy Renner/ Client Barton (Hawkeye) ve Samuel L. Jackson/ Nick Furry karakterleri ile karşımıza çıkıyor. Film bilim kurgu, macera ve aksiyon türündedir.

Ekibin beyinlerinden Iron Man, barışın sonsuza dek sağlanabilmesi için yeni bir teknoloji üzerinde çalışmaktadır. Ancak işleri beklediği gibi gitmez. Birbirinden güçlü kahramanlardan oluşan ekibimizin karşısına, azılı bir düşman. Bu düşmanın ise Ultron olarak bilinen James Spader’dır. Üstelik, yenilmezler bu düşmanı alt ettiklerini düşündüklerinde, çok daha güçlü bir şekilde karşılarına tekrar çıkar….


BENZER YAYINLAR

Hiç yorum yok:

Yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım! Eksik etmeyiniz...
Kitap yorumlarım ve fotograflarım için instagram adresim @bookandcoffe__ beklerim!

Teşekkürler, sevgiler...