-    Sanırım az önce değerli bir taşını kaybettin? +Bazen kazanmak için bazı fedakarlıklar yapmak gerekir… Birinci filmin devamı nit...

Sherlock Holmes: A Game of Shadows - 2011

/
0 Comments
-  Sanırım az önce değerli bir taşını kaybettin?

+Bazen kazanmak için bazı fedakarlıklar yapmak gerekir…

Birinci filmin devamı niteliğinde olan film 2011 yapımıdır. Baş rolleri yine Robert Downey Jr. ve Jude Law paylaşırken, falcı bir çingeneyi canlandıran Noomi Rapace  de eşlik ediyor.

Sherlock Holmes’un ebedi yardımcısı Dr. Watson evlilik hazırlıkları yapmaktadır. Bu sırada Holmes, eve kapanmış, çözecek olay kalmadığından dolayı, can sıkıntısını evde değişik deneyler yaparak atmaktadır. Bu sırada hayatının aşkı yeniden karşısına çıkar, ancak ezeli düşmanı Profesör James Moriaty için çalışmaktadır ve Holmes ile Moriaty’in yolları birbiriyle çakışır.
Gölge oyunlarının konusunun, birinci film ile bağlantılı olması kurguyu oldukça güçlendirmiş. Seyirciyi kendi kendine sorular sormaya başlatacak derecede etkileyici bir film. Seyirciyi kendisine bağlıyor. Aksiyon polisiye film severlerin gözde filmlerinden biri diyebiliriz. Aynı zamanda IMDB’de 7.5 puan’a sahip.

Sizce bu savaşı kim kazanacak? İyi Seyirler...


BENZER YAYINLAR

Hiç yorum yok:

Yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım! Eksik etmeyiniz...
Kitap yorumlarım ve fotograflarım için instagram adresim @bookandcoffe__ beklerim!

Teşekkürler, sevgiler...