Jack Harper rolüyle karşımıza çıkan  Tom Cruise , geleceğin ıssız ve harap olmuş Dünya'sında keşif yapmakla görevlidir. Düşen u...

Oblivion - 2013

/
2 Comments



Jack Harper rolüyle karşımıza çıkan Tom Cruise, geleceğin ıssız ve harap olmuş Dünya'sında keşif yapmakla görevlidir. Düşen uzay mekiğinden bir güzeli kurtarmasıyla, bildiği her şeyi sorgulamaya başlayan bir dizi olayla karşılaşır. Artık insanlığın kaderi onun elindedir. Joseph Kosinski,  Tron Efsanesi'nin yönetmeni ve Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filminin yapımcısına ait olan, muhteşem görselliği ve etkileyici ,yaratıcı öyküsüyle bilim kurgu türünde dikkat çeken filmde Tom Cruise'a, Morgan Freeman eşlik ediyor.


''Dünya, uğruna savaşmaya değecek bir hatıra.''

İyi seyirler...


BENZER YAYINLAR

2 yorum:

  1. Merhaba^^ Bu bloga ilk yorumum :) Film, çok başarılı bir kıyamet sonrası bilim kurgu yapımı. Joseph Kosinski birçok başarılı yapımlara imza atmış biri olarak Oblivion da onlardan biri. Tom Cruise oynadığı her filme kalite katmayı başarabilen bir oyuncu. Yani film tam anlamıyla mükemmel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, hoş geldin,katılımlarını bekliyorum Bonghwang :) Joseph Kosinski tam bir üstat, Tom Cruise zaten belli filmin kalitesini tahmin etmek güç değil :)

      Sil

Yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım! Eksik etmeyiniz...
Kitap yorumlarım ve fotograflarım için instagram adresim @bookandcoffe__ beklerim!

Teşekkürler, sevgiler...